Szerintetek is marha jó a stílusa?
Figyelt kérdés
Van egy youtubes videós lány akinek csatornája neve "Már megint Kitty". Elképesztő humora van..egy videójára bukkanam véletlenül és azóta imádom egyszerűenXDDD Nagyon sokat lehet rajta szakadni..nagyon ott vannak a beszólásai XDDD
Már az összes videóját láttam.. na és annak a lánynak szerintetek is jó stilusa van?
2017. jan. 14. 12:09
1/5 anonim válasza:
Ismerem de nem tartom kulonosebben jo videosnak. Nekem olyan atlagos. Inkabb zsozeatyat vagy radics petit nezek
2/5 anonim válasza:
Van egy-két jó beszólása,de ezen kívül átlagosnak mondanám
4/5 anonim válasza:
fogadok Kitty tette fel ezt a kérdést hogy később videóanyag legyen belőle xd :D ha így van akkor hello youtube :D
de ezt félre téve igen, szerintem is jó a stílusa :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem sokszor eroltetett, a stilusat atlagosnak mondanam van egy ket jo beszolasa de azokon kivul ugyanazokat a poenokat,zenebejatszasokat hasznalja mint a tobbi videos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!