Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van egy fiú aki tetszik a...

Van egy fiú aki tetszik a stílusa mámorító. Mit tegyen?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek tetszik egy fiú de nem tudja mit tegyen ahhoz, hogy felnézzen rá. Majdnem mindennap lássák egymást, egy héten csak 2-3 szór. És nem meri neki elmondani, mert fél hogy nem tetszene neki.

2013. nov. 19. 18:37
 1/3 anonim válasza:

Figyelj, én örülnék annak ha egy lány megkérdezné.

Figyelje azokat a jeleket mint: Ha a közelében van, akkor izgatotabb a viselkedése meg ilyenek.

És keresse a társaságát, és ott minden kiderül hogy bejön-e neki.

2013. nov. 20. 14:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)...valami más?
2013. nov. 20. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Alsóban még jó pár éve az egyik barátnőm úgy hívta fel magára egy srác figyelmét, hogy névtelen szerelmes levelet írt neki. De úgy, hogy mindent beleírt, amit vala együtt csináltak, vagy amiről beszélgettek. Írta, hogy ha kitalálja ki ő, írjon választ és ebédszünet után tegye az asztalára. Olvastam a levelet és egy alsóstól elég durva volt. A fiúnak is tetszett, de nem akart ilyen korán kapcsolatot. Ma ott tartunk, hogy a csajból egy konkrét r*banc lett, mert jár egy idősebb fiúval, aki rohadtul raj, mert cigizik mint állat. A fiúval meg az osztályból csak én meg egy haverja tartjuk a kapcsolatot...
2015. febr. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!