Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Naruto shippuudenn most...

Pibadi17 kérdése:

A Naruto shippuudenn most tart kb a 484 résznél már ami n-coren fent van, hány része lesz még?

Figyelt kérdés
A manga ha jól tudom 700 részes de javítsatok ki nyogodtan ha tévedek!Az animéből is ennyi lesz kb ? Vagy a shippudden után is lesz valami folytatás?Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. jan. 11. 22:16
1 2
 1/11 Aladár Benő válasza:
Szia. Elvileg ez olyan kb 600 részes lessz ha minden igaz,de abban rengeteg filler lesz még. Ha vége lesz a shippuudennek akkor indul a Boruto sorozat(naruto fia),de lehet amikor az elindul a shippuuden még menni fog,viszont a lényege kb ugyanaz lesz,én már nagyon várom :)
2017. jan. 12. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
A Boruto és a Naruto nem igazán lesz ugyanaz. Mivel Naruto Hokage akart lenni, és az ő ninja útját követhettük/követhetjük nyomon, aki mindig jó volt stb. Míg Boruto olyan akar lenni, mint Sasuke, vagyis nem lesz idióta stb. És így maga a történet is más lesz.
2017. jan. 12. 14:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Az anime mostanra 699 mangafejezetet adaptált, már bármikor befejezhetnék.
2017. jan. 12. 15:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,jó hír ezt hallani,mert az egyik nagyon favoritom most már én is várom a Boruto és a shippuuden következő részeit is!

Még egy kérdés lenne:Naruto és Hinatáról lesz valami mármint láttam a The Last Naruto:The Moviet,de a sorozatban is mutatnak vagy esetleg utalnak rá hogy jöttek össze vagy csak simán megy majd a Boruto és mindenki gondoljon bele amit akar story?

Gondolom a Shippuuden-ben lesz pár rész erről is még és a többiekről vagy nem ?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. jan. 12. 16:24
 5/11 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy Kishimoto mester azt nyilatkozta, hogy 2015-ben vége lesz a Shippuudennek egész ügyesen kihúzzák. :D
2017. jan. 13. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Most a 489. résznél tartanak és elvileg ez volt az utolsó Naruto Shippuuden Ending szóval nemsokára már befejezik.

Még lesz 4 Shikamaru Hiden rész aztán pedig jön Február 16-án egy NaruHinás rész, ami megmutatja az esküvő előtti napokat (de lehet az esküvőt is)és lehet hogy ezzel már vége is lesz. Az előző Ending 9 részen át tartott, szóval lehet még elmegy 500-ig a sorozat és aztán lesz vége. De ez csak az én véleményem, nem 100% hogy így lesz :D

2017. jan. 14. 11:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!Sokat megtudtam,mostmár bizakodva várom a további részeket és a NaruHinata részeket is!!!
2017. jan. 14. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Még nem 100%-osak a hírek, de elvileg lesz még Sakura hiden is :)

2017. jan. 18. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
8. válaszoló : Kár hogy Sakura,jobban örültem volna Lee-s Hinatás, vagy Tentenes részeknek :( :D
2017. jan. 21. 23:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és időtöket, hogy szántatok rám pár percet!!
2017. jan. 27. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!