Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto Shippuuden! Narutonak...

Naruto Shippuuden! Narutonak megmaradt a Rikudotol kapott ereje?

Figyelt kérdés
Ugye Sasuke-nak is megmaradt a kapott Rinneganja, az erdekelne h Narutonak is megmaradt-e pl a hata mogott levo gudoudama-i, es h a vegso harcnal egymas ellen miert csak 3volt mogotte ill. hasznalt mikor am tobb is volt neki, es akkor meg mindig megvannak neki csak nem hasznalja oket?
2016. dec. 14. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy nem.
2016. dec. 14. 20:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Hat az nem tul fair:s bezzeg Sasuke rinneganja megnaradt
2016. dec. 15. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Sajnos senki ne tud biztosat mondani, csak feltételezni. Ugyebár Naruto nemcsak birtokolta a bijuuk chakráját, hanem a jinchurikijük is lett részben, tehát a chakrájuk benne "újratermelődik", szóval elméletileg tudnia kellene használni.
2016. dec. 15. 15:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezviszont mar jobban hangzik:D remelem meg lesz amikor hasznalja
2016. dec. 15. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Sasuke felélesztette a Rinnegant.

Míg Naruto 9 bijuu és minden kutyaf.sza

Azért az se kevés.

2016. dec. 18. 10:17
 6/12 A kérdező kommentje:

igazabol nem Sasuke ebresztette fel a Rinnegant, mert ahoz h magatol ebredjen fel egy Uchihaban kell bele Senju is, mint madara eseteben, a rinnegant Hagoromotol kapta.

veletlen amv nezes kozben lattam meg h az 5 gombjebol naruto 2-t fekete zetsuba nyomott h ne tudjon elmenekulni miutan levagtak Kaguyarol, es igy hajitottam az elzart Kaguya utan, es ezert van Sasuke vs Naruto harcban narutonak mar csak 3db :D

2016. dec. 21. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Hagoromo csak a chakrajat adta neki,nem a rinnegant.

A senju DNS ami igazabol csak chakra ,sasukebe kerult,s ezt utana sasuke ebresztette fel.

Mig madara elvileg tobb ev,evtized alatt,azt sasuke egy parperces "szunyokalassal"

Eskuszom a legmenobb resz viszont az volt,miutan madarat sokkolta,h naruto kb egymagaban erosebb volt nala visszateres utan,s megjelent sasuke,aktivaltak az erejuket,es rinnegan meg six panths naruto mode :D

2016. dec. 21. 12:57
 8/12 A kérdező kommentje:
legjobb reszek voltak a haboruba :D Madara a kedvenc azert <3
2016. dec. 21. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Minato fan vagyok,egy zseni és logikai alapon max naruto és guy erősebb nála,ill. Sasuke.

Csak hát nem róla szól a film,így nem lehet ő a legerősebb,és tudatosan volt gyengítve.

A sima Madara (nem six panths) lehet erősebb jutsukat tudott ,mint susano,vagy ilyenek,de mire megy vele ,ha elvágják 1 kézmozdulat előtt a torkát például.

Csak hát nem mMinato hanem Naruto a film címe :D

Kiváncsi lettem volna,hogy a kyuubi + sage mód alatt milyen sebességre lett volna képes minato.

Kedvencem :3

2016. dec. 21. 16:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen de azert Rikudo Madara tudott egy par huncutsagot :D ottvoltak a limboi meg tudott regeneralodni egy komolyabb serules utan is, es rinnegannal talan kovetni is tudta volna Minatot :D
2016. dec. 21. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!