Naruto Shippuuden! Narutonak megmaradt a Rikudotol kapott ereje?
Sasuke felélesztette a Rinnegant.
Míg Naruto 9 bijuu és minden kutyaf.sza
Azért az se kevés.
igazabol nem Sasuke ebresztette fel a Rinnegant, mert ahoz h magatol ebredjen fel egy Uchihaban kell bele Senju is, mint madara eseteben, a rinnegant Hagoromotol kapta.
veletlen amv nezes kozben lattam meg h az 5 gombjebol naruto 2-t fekete zetsuba nyomott h ne tudjon elmenekulni miutan levagtak Kaguyarol, es igy hajitottam az elzart Kaguya utan, es ezert van Sasuke vs Naruto harcban narutonak mar csak 3db :D
Hagoromo csak a chakrajat adta neki,nem a rinnegant.
A senju DNS ami igazabol csak chakra ,sasukebe kerult,s ezt utana sasuke ebresztette fel.
Mig madara elvileg tobb ev,evtized alatt,azt sasuke egy parperces "szunyokalassal"
Eskuszom a legmenobb resz viszont az volt,miutan madarat sokkolta,h naruto kb egymagaban erosebb volt nala visszateres utan,s megjelent sasuke,aktivaltak az erejuket,es rinnegan meg six panths naruto mode :D
Minato fan vagyok,egy zseni és logikai alapon max naruto és guy erősebb nála,ill. Sasuke.
Csak hát nem róla szól a film,így nem lehet ő a legerősebb,és tudatosan volt gyengítve.
A sima Madara (nem six panths) lehet erősebb jutsukat tudott ,mint susano,vagy ilyenek,de mire megy vele ,ha elvágják 1 kézmozdulat előtt a torkát például.
Csak hát nem mMinato hanem Naruto a film címe :D
Kiváncsi lettem volna,hogy a kyuubi + sage mód alatt milyen sebességre lett volna képes minato.
Kedvencem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!