Miylen magyar szinkronos komoylabb animék vannak?
Segítsetek. Eddig végignéztem a Death Note-ot az volt az elős animém. Azért valami értelmet, elgondolást, üzenetet láttam benne, így nagyon elszórakoztatott. Tudtok még ajánlani, kicsit komoylabb témával foglalkozó mély üzenetet hagyó animét, ami szinkronos is?
Köszönöm!
Heló!
Szentjánosbogarak sírja.
(Sajnos azzal, hogy csak szinkronnal nézel animét, rengeteg kiváló alkotástól foszt meg)
Sziasztok! Köszönöm a tanácsokat, hamarosan belenézek ezekbe. Nagyon sokszor telefonon nézem ezeket, este elalvás előtt és olyankor rossz olvasni a feliratot. Tudom ez már csak kényelem kérdése, de akkor is.
UI: Elnézést kérek az esetleges helyesírási hibákért!
Ez esetben még ott a többi Ghibli film is. Vándorló palota, Laupta az égi palota, Kiki a boszorkányfutár...
A legtöbbhöz van magyar szinkron.
Fullmetal alchemist +fulmetal alchemist brotherhood+ shamballa +milos szent csillaga
Digimon szeliditok
Pokemon
Cubix
Yu yu hakusho a szellemfiu
Kukucska
Slayers a kisboszorkany
F-zero (rtlklubbon ment nem talaltam meg sehol a neten)
Most ennyi jutott az eszembe ami szinkronosan megjelent az animax (a+) adta régen őket az utolsó kivételével mindegyikhez tudok küldeni linket privátban :)
Blue Gender
Paprika
Tokiói keresztapák
Perfect Blue
Ezek mind komolyabb animék, 16+-osak. És vannak magyar szinkronnal.
Tetszik, hogy az ly-t yl-nek írod, de legalább következetesen többször is :DD
Fullmetal Alchemist: A bölcsek kövének nyomában
Fullmetal Alchemist: Testvériség
Cowboy Bebop
A két FMA anime a végkifejletben különbözik egymástól, az utóbbi úgymond a hivatalos, az előbbi még azelőtt készült hogy a manga eljetott volna a befejezésig, így egy alternatív lezárást kapott, bár a Testvériséget tartom jobbnak bátran merem ajánlani mindkét sorozatot, a korábban írt 2 filmet viszont sajnos nem tudom ajánlani.
Elsem hiszem hogy kihagytátok a Naruto-t :)
Esetleg még a dragon ball animéket ajánlom annyi hogy azoknak különösebb mondanivalója nincsen, csak annyi hogy "lehetsz bármennyire erős, mindig lessz valaki aki elkeni a szádat" De ez csak szén véleményem.
"Elsem hiszem hogy kihagytátok a Naruto-t :)"
Ezért:
" Tudtok még ajánlani, kicsit komoylabb témával foglalkozó mély üzenetet hagyó animét, ami szinkronos is?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!