Mondanátok olyan mangákat amiket félbehagytak (vagy el se kezdték lefordítani) és lenne rá "kereslet"?
Shuumatsu no Laughter - ez mindössze 1 kötetes, 1 fejezet van belőle magyarul
Pochi Kuro - a 7 fejezettől nincs meg magyarul
Mahou Sensei Negima! - sok fejezet hiányzik (pl.: 8-34-ig)
Saiyuki - 3. fejezetttől
Platinum End - 6. fejezettől
Onepunch-Man - 16-tól
- Pandora Hearts (valameddig le van fordítva, de elég sok hiányzik)
- Fukumenkei Noise (most jön majd az animéje tavasszal, eddig nincs magyar fordítása)
- Kamisama Hajimemashita (a 25 kötetből eddig négy és fél van lefordítva...)
jó sokat küldtetek
megnézem melyik tetszik a legjobban és megnézem hogy le lehet e tölteni jó minőségben
ezen én is gondolkodom de amíg el nem érem legalább az átlagos szintet addig nem...mert nem akarok úgy csatlakozni hogy pár hét után kilépek
egyenlőre elkezdtem egyedül (1 fejezetet letisztítottam és 8 oldalt lefordítottam belőle de horrorisztikus idő alatt...majd ha gyorsabban megy akkor átgondolom a csatlakozást) és ha majd nem bírom akkor felkeresek pár fordítócsapatot hátha tudnak segíteni :)
nem azokból választottam amiket ide írtak hanem a legjobb barátom megkért (nem tud angolul...én meg nem tudok nemet mondani neki :D ) hogy kezdjek el neki lefordítani egy mangát
Harigane Service a címe röplabdáról szól, nem annyira népszerű de a barátomnak tetszik (legalábbis a képek alapján azt mondta hogy olvasná ha lenne magyarul)
ettől függetlenül ha egy kicsit jobban belejövök elkezdek az itt írtakból is válogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!