Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért van a Fullmetal Alchemis...

Miért van a Fullmetal Alchemist MAL-on és sok más listán is a toppon?

Figyelt kérdés
Jó anime, manga az tény, de nem kiemelkedő. Számos erősebb darab van nála. Legalábbis véleményem szerint. Ti mit gondoltok?

2016. dec. 25. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De, a hosszúság egy nagyon fontos faktor. A One Piece egyetlen kiemelhető pontja, hogy egy hatalmas világot épített fel, amiben sok egyébként nem túl velős történet zajlott/zajlik le, miközben a fő cselekményszállal kb. egyáltalán nem foglalkozik. És ez a kettő a fontos pont. A nem túl velős történetek és a fő cselekményszál teljes hanyagolása azért, hogy a végtelenségig futhasson. A FMA csak egy történetet mesél el, de azt mélyebben, jobb karakterekkel, mint amit a One Piece 800 rész alatt összerakott. Tovább megyek, nem a FMA az egyetlen shounen anime, ami jobb a One Piecenél.
2016. dec. 27. 10:05
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ez csak a Te véleményed kedves kérdező :)

Én láttam és ismerem mindet amit felsoroltál : One Piece, Death Note, Code Geass, Rainbow, Monster, Kiseijuu, Steins;Gate, No Game No Life,

Ezek közül a No Game no Life (ez komoly kérdés? ) , Monster, Kiseijuu labdába se rúg az FMA-val, annyival gyengébbek. Monster is csak azoknak tűnik hű de intelektuálisnak akik felszínesen azt hiszeik, hogy érik, pedig végét nagyon elrontották és tele van nevetséges dolgokkal az egész.

Többi amit felsorolták még jók is, de nem mondanám jobbnak pl. Code Geassban nekem túl sok az unalmas mega fight, Death Note meg a főszereplő karaktere miatt sokaknak periféria.

FMA lehet, hogy ne a legjobb anime a világon, de összességében szerintem megérdemli azt, hogy Top 1 legyen, mert körülberül minden megvan benne, amit szeretek egy animében.

2016. dec. 27. 11:02
 13/17 A kérdező kommentje:

9-es: Nincs értelme, amit mondasz.

Tudod mi a "tömeg anime"? Például a Seirei Tsukai no Blade Dance. Amiből minden szezonban van, és ugyanazokat a karaktereket, a történetet ismétlik folyton, csak megváltoztatják a neveket...

Az OP egyedülállóan zseniális. A valaha volt legjobb manga. (Nézd meg a 380 millió eladást. A 2.legsikeresebb manga és e között is 100 millió a különbség.) Ne állíts úgy róla semmit, hogy semmit sem tudsz róla. Valószínűleg soha egy részt sem olvastál el vagy láttál belőle, vagy ha mégis, akkor az elejéből, amikor még rossz volt a grafikája, és a sztori is csak kibontakozóban volt.

2016. dec. 27. 12:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerettem az FMA-t, de ezek után szerintem nagyon meg fogom utálni :)
2016. dec. 27. 12:35
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Miért akarsz ízlésekről vitatkozni kérdező? Megkaptad már a választ, azért van a Top-n a FMA:B mert egy közösségen belül ez kapta a legtöbb pontszámot. Elfogadjuk a véleményed, hogy a OP számodra egy mestermű, de ne szóld le azokat akik nem értenek egyet a véleményeddel. És igen is a OP egy tömeg anime. Az eladások nagysága pedig nem mutatja meg valaminek a minőségét. De leírom én is a véleményemet róla. A OP számomra egy érdektelen, semmit mondó, túlnyújtott shounen ahol már mindent csináltak csak a történettel nem haladtak sehova, valamint az összes shounen klisé ami létezik megtalálható benne. Nem értek egyet az FMA helyezesével én sem de nem ugrok neki annak aki szerint jobb mint az én kedvencem.
2016. dec. 27. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nehogymár ezért megutáld a FMAB-ot, szegény Elric fivéreknek semmi közül ehhez a vitához :(
2016. dec. 27. 20:41
 17/17 anonim ***** válasza:

# 13

Kedves kérdező!

Te vagy aki nem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd amit írtam. Mint mondtam, láttam és ismerem a OP-t, de szerintem nem olyan jó, hogy ez legyen a Top1 anime. NEKEM a FMA Brotherhood jobban tetszik, jobban szeretem és a megvalósítása is sokkal igényesebb.

Én tiszteletben tartom a véleményed, te is megtehetnéd ezt mással.

2016. dec. 27. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!