Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » One Piece-ben Gol D. Roger...

One Piece-ben Gol D. Roger gyümölcs használó volt?

Figyelt kérdés
Mivel amikor mutattak visszaemlékezéseket, a bilincsek amikben a kivégzőhelyre vitték nem néztek ki tengerkő bilincseknek. Én ebből arra következtetek,hogy neki "csak" hakija volt.

2016. dec. 25. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudni, nem derült ki. Azt se lehet tudni, hogy mióta vannak jelen a gyümölcsök. Az is lehet, hogy az ő idejében még nem is voltak.
2016. dec. 26. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudni de majd gondolom kiderül.Szerintem nem volt.
2016. dec. 26. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát az még nem derült ki, hogy gyümölcs használó volt e bár szerintem nem.

És az előzönek mondom, hogy igenis tudjuk hogy voltak e akkor már gyümölcs használok, mert Brook is az volt, aki már akkor kaloz volt amikor Roger még újonc volt. ;)

2016. dec. 26. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Igaz. De azt nem tudjuk, hogy Brook mikor találta és ette meg a gyümölcsöt, majd halt meg. Lehet, hogy már Roger utolsó éveiben történt.
2016. dec. 26. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Idővonalat tekintve [link] 24 évvel korábban történt Brook lelkének visszatérése az akkor már csontváz testébe és Roger halála közt.

Amúgy pedig nincs erről információ, hogy az lett volna, de biztosan voltak akkor már gyümölcshasználók. Pl Movie 10 is említést tesz hasonlóról.

Amúgy a bilincs semmit se jelent, mivel amúgy se tiltakozott a kivégzés ellen (lásd 506. fejezet).

2016. dec. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!