David755 kérdése:
Egy régebbi 90' éveki horror filmet keresek? Amire emlékszem, repülő lezuhan az óceánba, a túlélők kikavarodnak utána egy szigetre, ahol ilyen furcsa mozgó gyümölcsök vannak, amitől azt hiszem a kapitány egy férfi átváltozik valamiféle szörnyé.
Figyelt kérdés
Kb. ennyi maradt meg, aki tud segítsen! Nagyon rég kavarog a fejemben, valami sziget címre gyanakodtam de semmi.2014. okt. 3. 12:51
1/6 anonim válasza:
Remélem valaki tud majd segíteni neked, én is keresem. Volt egy olyan jelenet is benne, hogy a csónakban megmenekülők közül az egyik férfi szorongatja a vízbe lógó kötelet, mert próbált felhúzni valakiket a ízből. Ha jól emlékszem.
2/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem emlékszem erre, még a férfi színészre emlékszem, enyhén sebhelyes, idősebb színész volt. Az arca előttem van, de nem tudom, hogy esetleg rá hogy keressek. Hátha valaki SEGÍT !
2014. okt. 4. 09:10
3/6 anonim válasza:
nekem erről a Stephen King Langolierek jutnak az eszembe de a történet amit elmeséltetek nem igazán egyforma!
4/6 anonim válasza:
Kéérdező lehet megtaláltam. Összepakolgattam azt az infót, amit te írtál, meg azt amire én emlékszem, és így keresgettem. Bele telt pár napba de megvan szerintem.
"Az óceán felett történt repülőgép szerencsétlenség túlélői egy titokzatos szigeten kötnek ki, ahol furábbnál furább dolgokat találnak. ( felrobbanó gyümölcsök, szörnyek, titkos létesítmények, kísérletek, őslakók). "
5/6 A kérdező kommentje:
Meglett ! Feldobja a napom ! Nagyon szépen köszönöm !
2014. okt. 5. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!