Mindig fáj amikor a Btooom-ot egy lapon említik a SAOval :(
Nem mintha a legigényesebb anime lenne, de a SAOhoz képest egy örök mestermű...
2016. dec. 21. 17:39
4/10 anonim válasza:
One piece ezis nagyonjo elején kicsit lasan idulbe de sokak szerint a világ lejobb shooter anime és én egyet értek
2016. dec. 21. 22:40
5/10 anonim válasza:
Bocs helyes írásért
2016. dec. 21. 22:40
6/10 anonim válasza:
Most vettem észre milyen rohadt régi ez a kérdés. :P De a One Piece még csak nem is hasonlít a SAO-hoz össze se lehet őket hasonlítani xc. A SAO alapmű amit végig lehet nézni 2-3 nap alatt. De a One Piece durvább mint a Naruto. Pedig abban is rengeteget szarakodnak 1-1 helyen na de One Pieceben 532-632ig egy szigeten vannak az rohadt sok szerintem, persze megéri végignézni de lassan már vége lesz olyan 3-4 év
2017. júl. 16. 22:06
7/10 anonim válasza:
Az OP mióta hasonlít a SAO hoz??? De most komolyan a SAO egy game anime az OP meg...
Am meg nem éri meg végignézni...borzalmas a grafika gyerekes bugyuta az egész a skinektöl kezdve a karakteszemélyiségig minden;jah és 900 részes tuti lessz...
2017. nov. 30. 04:07
8/10 anonim válasza:
Már írtam ide kettővel fentebb. De! Simán el tudom képzelni hogy az utolsó kedves válaszoló egy jojo rajongó... Azok ilyenek
2017. dec. 1. 08:51
9/10 anonim válasza:
Nekem a SAO-hoz hasonló animékről ezek ugrottak be:
Accel World (bár ezt -ahogy látom- már írták)
NGNL (No Game No Life) (ez talán kicsit szellemileg harcosabb, a fizikai-harcoknál, és ezt is írták már)
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu- (ez kicsit véres, de nem annyira, és nekem nagyon tetszett)
Seiken no Blacksmith (ezt MÉG nem láttam, de állítólag nagyon hasonló)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!