Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Mondaiji-tachi ga Isekai...

A Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? Animéhez van valami hasonló anime?

Figyelt kérdés
Végig néztem az összes részét és még az OVA-t is, de még mindg úgy érzem, hogy simán lehetne folytatni... Például még mindig "Névtelen" a közösség neve, és ugye Izayoi-san mondta, hogy ez ellen tenni fog.... Az egy 2. évadnak megfelel. Na meg Izayoi és Fekete Nyuszi is összejöhetnének!!! Köszönöm a válaszokat előre is!! :)
2016. dec. 14. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem is lehetne második évadja, de én úgy olvastam az interneten, hogy nem lesz :(

hasonló animék:

No Game No Life

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

Sword Art Online

Hai to Gensou no Grimgar

Overlord

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Log Horizon

gate jieitai kanochi nite kaku tatakaeri

Remélem nem fogsz unatkozni :))

2016. dec. 16. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mivel nem birtam ki ezért a novel-jét kezdtem el olvasni angolul :D Ha jól emlékszem az anime az első 2 kötetet max 4 kötetet dolgozza fel. A novell már 10 kötet fölött van. Hát elég meglepő dolgok derülnek ki izayoi múltjáról :D
2016. dec. 16. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!