Romantikus animét keresek, lehetőleg olyat, aminek van valamilyen fajta vége is. Sok olyan van, ami csak úgy lóg a levegőben. Írnátok 1-2 mondatot is róla?
Toradora-itt 2 veszélyesnek tűnő diák van,akitől mindenki fél.Vicces,aranyos romantikus anime.Ebben a kategóriában alap.
Lovely complex-nagyon vicces,egyedi a szerelmi szál,egy alacsony fiú és egy magas lány szerelmi szálát követi.Nagyon érdekes pofákat vágnak,amitől már eleve lehet szakadni,de még jó humorral is van megáldva+van magyar szinkron ha érdekel.
Ao haru ride-a fiú és a lány általánosban tetszettek egymásnak,de a fiú elköltözött,de középsulira visszajön és a csaj később veszi csak észre.Vicces,aranyos nekem tetszett.
Orange-A lány kap egy levelet önmagától a jövőből és felszólítja valamire...(itt nem akarok többet írni,mert spoiler lenne egyből.Az egyik legjobb romantikus anime.Idei és nagyon jó a sztorija.Sok szomorúság és sok akaraterő és egy nagyon jó mellékszereplő!Fiú létemre megkönnyeztem más ilyen romantikus anime még nem volt,sőt más kategóriában sem. :D
Ezek béna leírások amúgy,mert siettem,de ha jobban érdekel valamelyik nézz utána animeaddictson. :D
"fajta vége is, Sok olyan van, ami csak úgy lóg a levegőben."
hát Schoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!