Mondanátok olyan animét ami viszonylag hosszú és nagyon jó?
Kb 70 - 80 rész legyen, érdekes történettel és karakterekkel, a lényeg hogy oda szegezzen a képernyő elé
Bármi jöhet ecchin és háremen kívül.
Pl Kuroko no Basuke
Haikyuu (eddig 3.évad)
fairy tail (277+7ova)
naruto sok sok rész,
Kuroshitsuji (4"évad ")
Nekem ezek jutottak eszembe a hosszúságuk és az" érdekes" miatt, remélem segítettem
-Fate és Ufotable univerzum animéi:
Kara no Kyouka (8 film + specialok,mindegyik film kb. 2 órás!)
Fate/Zero (24 rész)
Fate Stay Night (26 rész)
Fate: Unlimited Blade Works (24 rész)
Heavens Feel (még nem jött ki hamarosan jön)
Fate/Hollow Atraxia (még bejelentés se volt, de remélhetőleg jön majd)
Bleach(366 rész)...hát kicsit hossszú de nagyon jó, Hunter x Hunter(2011) (148 rész), D.Gray-man(103 rész), D.Gray-man Hallow(13 rész)- valamilyen kapcsoltaban van az elozovel , még én se néztem végig egyiket sem,de az eddigiek alapján elég jó, Hakkenden:Touhou Hakken Ibun (2 évados,összesen 26 rész),
Kyou Kara Maou(117 rész)
No.6(11.rész)
Owari no Seraph(eddig 2 evad osszesen 24 rész de lehetseges hogy jon 3.evad s kéne is)
Yu Yu Hakusho(112 rész)
Tokyo Ghoul(12 rész és van 2.évad is ami azt hiszem 12 részes)
Uta no Price-sama(1evad: Uta no Price-sama Maji Love 1000%,,, 2evad: Uta no Price-sama Maji Love 2000%,,,3evad: Uta no Price-sama Maji Love Revolution,,,4evad (ami most fut:Uta no Price-sama Maji Love Legend Star)
Watashi ga Motete Dousunda(most fut eddig a 9 résznél vannnak)
Seikon no Qwaser(ez igazabol ecchi de szerintem nagyon jó, 2 evad ossszesen 36 rész,1evad 24 es a 2evad 12 reszes.
ezeket mind megkapod az indavideon es még itt(de csak angol felirattal): [link] es meg keresgelhetsz itt is(itt van elég sok,van miből válogass): [link]
Remélem tetszeni fognak!!! :* :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!