Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok olyan animét ami...

Mondanátok olyan animét ami viszonylag hosszú és nagyon jó?

Figyelt kérdés

Kb 70 - 80 rész legyen, érdekes történettel és karakterekkel, a lényeg hogy oda szegezzen a képernyő elé

Bármi jöhet ecchin és háremen kívül.

Pl Kuroko no Basuke

2016. dec. 6. 06:53
 1/6 anonim válasza:
Bakemonogatari széria. Pontosan nem tudom de 65 része biztos van egyedi az biztos. Hárem anime beütése az van de nem olyan zavaró
2016. dec. 6. 22:18
 2/6 Luna1919 ***** válasza:

Haikyuu (eddig 3.évad)

fairy tail (277+7ova)

naruto sok sok rész,

Kuroshitsuji (4"évad ")

Nekem ezek jutottak eszembe a hosszúságuk és az" érdekes" miatt, remélem segítettem

2016. dec. 7. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is fairy tail-t javasolnám es a narutohoz hozzá raknam a Naruto shippuden-t és még ami eszembe jutott az a shugo chara (3 évad:shugo chara,shugo chara doki,shugo chara party)
2016. dec. 7. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:

-Fate és Ufotable univerzum animéi:

Kara no Kyouka (8 film + specialok,mindegyik film kb. 2 órás!)

Fate/Zero (24 rész)

Fate Stay Night (26 rész)

Fate: Unlimited Blade Works (24 rész)

Heavens Feel (még nem jött ki hamarosan jön)

Fate/Hollow Atraxia (még bejelentés se volt, de remélhetőleg jön majd)

2016. dec. 7. 17:59
 5/6 bettykeke ***** válasza:

Bleach(366 rész)...hát kicsit hossszú de nagyon jó, Hunter x Hunter(2011) (148 rész), D.Gray-man(103 rész), D.Gray-man Hallow(13 rész)- valamilyen kapcsoltaban van az elozovel , még én se néztem végig egyiket sem,de az eddigiek alapján elég jó, Hakkenden:Touhou Hakken Ibun (2 évados,összesen 26 rész),

Kyou Kara Maou(117 rész)

No.6(11.rész)

Owari no Seraph(eddig 2 evad osszesen 24 rész de lehetseges hogy jon 3.evad s kéne is)

Yu Yu Hakusho(112 rész)

Tokyo Ghoul(12 rész és van 2.évad is ami azt hiszem 12 részes)

Uta no Price-sama(1evad: Uta no Price-sama Maji Love 1000%,,, 2evad: Uta no Price-sama Maji Love 2000%,,,3evad: Uta no Price-sama Maji Love Revolution,,,4evad (ami most fut:Uta no Price-sama Maji Love Legend Star)

Watashi ga Motete Dousunda(most fut eddig a 9 résznél vannnak)

Seikon no Qwaser(ez igazabol ecchi de szerintem nagyon jó, 2 evad ossszesen 36 rész,1evad 24 es a 2evad 12 reszes.

ezeket mind megkapod az indavideon es még itt(de csak angol felirattal): [link] es meg keresgelhetsz itt is(itt van elég sok,van miből válogass): [link]

Remélem tetszeni fognak!!! :* :)

2016. dec. 7. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. dec. 11. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!