Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Re Zero kara Hajimeru...

A Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu animének mennyi esélye van hogy lesz 2. vagy akár 3. évadja?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok ilyen kérdést tettek már fel. De muszáj volt nekem is.

Kíváncsi vagyok rá, de egyszerűen nem bírok betelni az animével.

-Mert ugye a "hasfelmetsző" is az első pár részben mikor majdnem legyőzték mondta hogy vissza fog térni etc.

Szóval nagyon hálás lennék akármilyen információnak! Köszönöm!:)

2016. dec. 2. 15:04
1 2
 11/19 anonim válasza:
51%

[link]

Nem tudom mennyire segit ez, de szerintem lesz 2. évad.

2017. máj. 2. 20:41
 12/19 anonim válasza:

file:///C:/Users/User/Downloads/let%C3%B6lt%C3%A9s123/e84552c6c1e0c95692119a8bc5cb8376.jpg

:/ :(

2017. jún. 24. 22:57
 13/19 Csanádyyy Ádám válasza:

[link]

Szia! Nemtudom hogy ez igaz-e de szerintem ez egy olyan oldal ami igazat mond, én is rengeteget kutakodtam és talán ez ami a legmegbízhatóbb

Röviden annyi van benne a folytatásról, hogy a White Fox beigazolta a folytatást (2016 decemberében) de pontos dátumot nem kaptunk a folytatáshoz

2018. jan. 6. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Énis sokat kutattam tavaly a fő gond hogy nem mangát ok megy hanem web novelröl/light novelröl és ugye nem volt annyi anyag hogy legyen belole 1 anime de szerintem már biztos hogy ki adtak annyit hogy legyen egy 12 részre elegendő és ha lesz remelem subarut fel power up-ozik :D (egyébként SPOILER lesz felturbózás csak képességek terén)
2018. jan. 6. 17:38
 15/19 anonim ***** válasza:
ujbol én :D utána néztem jelenleg 15 volume van dec 25 jelent meg az anime meg asszem 8-at dolgozott fel tehát nagy esély van rá hogy idén sor kerül a ki adásra remélem a tavasz közepe fele (de ez csak az én álmom...) valoszinübb hogy nyár felé fog meg jelenni (még mindig álom de már valoszinübb...) rem-élem :D hamarosan elkezdik vagy már elkezdták a készitését elvégre hosszu idő után ez az anime ami tényleg ott van a szeren
2018. jan. 6. 20:27
 16/19 Vincent93 válasza:

[link]

Bejelentették a második évadot. Amikor megláttam annyira örültem neki, mint a Bakumanba amikor ashirogi-ék kaptak animét :D Kb annyira ordítottam én is :D

2019. márc. 27. 20:15
 17/19 RolandHelp válasza:
Igen, lesz nem tudom hogy lesz eltolódás de olyan 2020-2021ben már megfog jelenni az új évad.
2019. máj. 2. 23:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Idén április ban jön a 2.
2020. márc. 22. 11:30
 19/19 anonim ***** válasza:
ki lett tolva juliusig... :(
2020. ápr. 9. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!