31/47 anonim válasza:
Nézd meg a 7.-t is és megkapod a válaszod ;)
32/47 A kérdező kommentje:
Mwgnéztem a 7. részt és nagyon jó volt ^^^
2016. nov. 19. 11:49
33/47 anonim válasza:
Én egy pillanatig elhittem hogy megcsókolta Yurit, utána esett le hogy nem....
34/47 anonim válasza:
#33 Na akkor itt van meg egy plot twist: tenyleg megcsokolta.... Még a yoi keszitoje is utalt ra a twitterjen... (pont aznap jott ki egy masik sorozat is, amiben szinten ket pasi csokolozott, es a yoi keszitoje megjegyezte hogy hogy osszedolgoztak. Vagy valami ilyesmi, fene sem emlekszik pontosan)
35/47 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy ölelésnek tűnt, de az csók volt :)
2016. nov. 19. 18:02
36/47 anonim válasza:
Shounen ai műfajú, szóval nem yaoi. Csak ilyen lightosabb verzió. Nyomokban van benne ilyesmi.
37/47 A kérdező kommentje:
Az is jobb mint a semmi. :DD
2016. nov. 19. 19:18
38/47 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még aktuális e, de én is úgy tudom, hogy nem yaoinak lett besorolva. Bár szerintem a készítők is rengeteg mindent átértékeltek magukban az első rész óta, mert hát khm... a 10. rész szerintem már tényleg a yaoivá válás vékony határán táncol... Ezek után már tényleg muszáj lesz összehozni őket^-^
39/47 anonim válasza:
Szerintem át is rakhatnák yaoi-ba a 10.rész után xd *-*
Ahh...imádom.:D Bár jobban jártam volna ha megvárom, hogy az összes része kijöjjön.
40/47 anonim válasza:
"akkor itt van meg egy plot twist: tenyleg megcsokolta" Honnan szerzitek az értesüléseket? Én is figyelni szeretném....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!