Yaoi fanok, shipperek! Ti mi alapján kezdetek el shippelni egy párost?
jhuj, ezek a shippelések nálam tök véletlenszerűen jönnek, de általában ha a két karakter közt van valami külenleges kapcsolat (még ha nem is ,,pozitív" ráadásul még ha nem is yaoi az a bizonyos anime)
pl.: Kuroko no Basuke - Kagami x Kuroko egyszerűen tetszik hogy egymás ellentétei
Free! - Rei x Nagisa ahogy idegesítik, ugratják egymást
stb.
Húúú én iszonyú válogatós vagyok, nekem fontos az, hogy valami megfogjon egy karakterben. Mivel nagyon kevés kedvencem van ezért itt kivesézném őket, ha már feltetted a kérdést :D
Rin x Haru - Ők voltak az első páros akik miatt belecsöppentem ebbe a "shippelésbe" és boy love világba. Úgy gondolom, hogy köztük aztán igazán megvan a kémia, elég csak a kerítéses jelenetre gondolni, ahol szerintem minden rinharu shipper leizzadt és kiabálta a gép előtt, hogy SMÁROLD MÁR LE xd
Nezumi x Shion - Ez egy komoly anime, mély mondanivalóval és piszok sok érzelemmel. Itt az egészet a karakterek miatt szerettem meg, de a történet amibe belehelyezték őket egyszerűen annyira jó, és a fejlődésük, hogy dobogós pár nálam. :) Nezumi meg a szerelmem :D
Viktor x Yuuri - Az új Yuuri on ice anime párosa, amit szerintem mindenki shippel a világon aki látta az animét :D Ajánlom mindenkinek aki szereti a fiú x fiú párosítást és a sport animéket, hogy nézze meg, mert nem fog csalódni <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!