Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Halló! Tudtok ajánlani nekem...

Halló! Tudtok ajánlani nekem új animéket?

Figyelt kérdés

Az alapműveket már láttam, bár kinek mi az alapmű :D

Olyasmi, ahol a főszereplő nem ember, hanem valami természetfeletti lény. Igen, az attack on titant már láttam, de annál jobbakat szeretnék :))

2016. nov. 4. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De ezek mind olyan újitóak is? Lehet, hogy magával az "alapmű" kifejezéssel nem vagyok kibékülve. Mert hát ez is szubjektív, hogy ki mit ítél meg annak.
2016. nov. 6. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:

De ha mondjuk műfajok szerint vesszük, és mindegyikben van legalább három-négy "újító", vagy "alapmű", szerintem már abból kijön az a 200 anime. Amit korábban linkeltem kép, ott is kb. 150 anime van, és az kb. 5 éves kép, és szerintem már az akkori viszonylatban "alapműnek" számított animék sincsenek összesen rajta.

#8. voltam

2016. nov. 6. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerinted nincs 100-ból másfél anime, amiben megvan a potenciál, hogy alapműnek nekinthető legyen??
2016. nov. 6. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Oké rájöttem, hogy itt igazából azzal van a baki, hogy nem szeretem ezt a kifejezést. Az alapmű azt sugallja, hogy illik látni, ismerni kéne, alap. Nem? De. Szerintem ilyen nincs. 100 animéből simán lehet 1,5 ami jó, ami NEKEM tetszik, de ennyi. VAGY ha olyan értelemben használjuk, hogy tényleg mérföldkő alkotásokról beszélünk, amikre más alkotások szervesen építkeznek, amik hosszú időn keresztül fenn fognak maradni és úgy emlékszünk majd rájuk, mint Shakespierre műveire, akkor abból meg így összesen nyugati-keleti-bármilyen alkotásból sincs 200 szerintem. De mindegy, hagyjuk.
2016. nov. 6. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!