Tudnátok ajánlani hasonló animéket, mint pl. az Akagami no Shirayukihime, vagy a Toradora?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van, de nézzétek el nekem:) Valami olyasmit szeretnék nézni, ahol a főszereplők között nem csak egy csókjelenet van aztán ennyi, hanem kicsit több:) És ne a legeslegvégén jöjjenek össze. Nem szeretem a nagyon régi animéket, de 2004-2005-ös animéktől jöhet bármi. Tehát mint pl. a Toradora, Akagami no shirayukihime vagy a Tonari no kaibutsu-kun. Előre is köszi:)2016. szept. 27. 20:07
1/2 anonim válasza:
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Akagami no Shirayukihime
Akatsuki no Yona
Lovely complex
Ao Haru Ride
Kaichou wa maid-sama
Sakurasou no Pet na Kanojo
Itazura na Kiss
Orange
Én eddig ezeket láttam, mind nagyon jó volt, válogass közülük. :)
2/2 anonim válasza:
Az első válaszoló nagyon jókat írt.Sakurasou no pet na kanojo-t ajánlom nagyon.Az mellett:Saekano,Oreshura(itt már egyből van csók),Lovely complex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!