Írnátok szomorú, tragikus romantikus animéket?
Happy end vagy sem nem számít.Olyanokat keresek amik megsirattak tikteket vagy mély benyomást tettek vagy pedig mély a mondanivalója,szóval ilyesmiket.
AnomHana,Angel Beats (többet láttam,de most csak ezek jutottak eszembe)
Lehet harcos,csak hárem ne legyen.Bármi más valószínűleg jó.
Chrno Crusade, nem kifejezetten romantikus anime, de van benne romantika szál is és a végén garantáltan bőgni fogsz. :)
Fushigi Yuugi. Romantikus hárem anime, rengeteg szomorú jelenettel és többször sírtam rajta. Bár tini koromba néztem az is igaz... Tudom azt írtad ne legyen hárem, de a többi háremmel ellentétben itt legalább a csaj kiköt egy fiú mellett, nem afféle mindenkit szeretek és a legvégén derül ki ki lesz a szerencsés...
Peach Girl - Mondjuk ez egy tipikus romantikus anime, viszont nagyon szórakoztató és sok helyen lehet sírni tőle. (Ha szereted a viszonzatlan szerelemből adódó érzelmi hullámvasutakat. :))
Princess Tutu- nagyon aranyos és megható anime. Én pityeregtem rajta, főleg a végén. Szerintem kihagyhatatlan.
Wolf's Rain. Nem a romantikán van a hangsúly... De nagyon tragikus és nagyon érdekes anime. Szintén alap darab számomra. :)
Köszi,de láttam!Imádtam!Meg is siratott.nem mint ha nehéz lenne engem megsiratni!:)
Egyébként nyugodtan írhattok még!:)
Ha jól láttam ezt még nem ajánlották. Szerintem a Bokur aga ira az mindegyik sorozatot veri. én 5x kezdtem el az 1 részt, de sose néztem tovább. Igy a napokban neki áltam és uram isten bár ne tetem volna, anyira velös anime hogy minden részen szinte sirtam.
plastic meoris Ez is egy "jó" sorozat. Én inkább azon sirtam a fiu menyire nem törödik a lánnyal. Ez mellé a történeti is segit.
Remélem segitetetm :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!