Írnátok szomorú, tragikus romantikus animéket?
Happy end vagy sem nem számít.Olyanokat keresek amik megsirattak tikteket vagy mély benyomást tettek vagy pedig mély a mondanivalója,szóval ilyesmiket.
AnomHana,Angel Beats (többet láttam,de most csak ezek jutottak eszembe)
Lehet harcos,csak hárem ne legyen.Bármi más valószínűleg jó.
Clannad, Clannad After Story - van benne hárem a visual novel alapján, de a főszereplő választ magának párt
Ef - a Tale of Memories, Ef - a Tale of Melodies - nekem a második évad jobban tetszett, mint az első
Fate/Zero, Fate/stay night, Fate/stay night: Unlimited Blade Works - kicsit szerteágazóbb univerzum, az érthetőség kedvéért érdemes utánaolvasni, de szívesen le is írom, miről van szó, ha érdekel persze:)
Kara no Kyoukai filmek - egy hét filmből álló sorozat, elég komoly történettel és karakterekkel
Hotarubi no Mori e - egy szívszorító mozifilm
Katanagatari - egy rész 45 perces, és iszonyatosan sokat beszélnek benne, erre érdemes felkészülni, mert néha elég fárasztó tud lenni egy-egy ilyen rész
Kiznaiver - szerelmi sokszögekkel és viszonzatlan szerelmekkel teli, van, akinek bejön, van, akinek nem, de egyszer meg lehet nézni
Kotonoha no Niwa - szintén mozifilm, az egyik legszebb látványvilággal, amit láttam
Orange - kellemes, megható történet, viszont elég sok idegesítő dolog van benne, de sokat lehet rajta sírni
Re:ZERO kara Hajimeru Isekai Seikatsu - vannak itt is megoszló vélemények, de szvsz egy jó, karakterközpontú dráma, tele szívszorító jelenettel (a főhős sokakat idegesít)
Shigatsu wa Kimi no Uso - ha szereted a komolyzenét is, akkor ez valószínűleg a te sorozatod, nagyon szép és megható történet
Shinsekai Yori - ha nem tolerálod a homoszexualitást, akkor nem ajánlom, bár csak egy rész erejéig "ugranak egymásnak" a karakterek, később pedig pár visszautalás van benne (amúgy a szereplők nem melegek, hanem valószínűleg pánszexuálisak, az anime végén is különböző nemű karakterek fognak összejönni)
Steins;Gate - szerintem a legjobb időutazós anime, talán az egyetlen rizikófaktora az, hogy lassan indul be a történet, az anime első felében inkább bolondozó karakterépítés van, de a másodiktól már beindul a dráma és a komolyság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!