Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aki látta a 91 days című...

Aki látta a 91 days című animét! Nektek mi a véleményetek a befejezésről?

Figyelt kérdés

Szerintetek mit jelképezett? Miért ölte meg végül Nero Angelót?

Annak ellenére hogy én imádtam Angelót, szerintem ennél jobb befejezést nem is kaphatott volna. Imádtam az egész animét. Hihetetlenül.

Nektek mi a véleményetek róla? Bármi véleményt vagy spekulációt szívesen olvasok :3

Még egy kérdés: Szerintetek akart adni Nero Angelonak? "Hogy újra értelmet nyerjen az élete"

2016. okt. 23. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy nagyon jó befejezés volt , de azért kíváncsi lettem volna ,hogy hová tűnt Angelo teste vagy valami hasonló

meg azért én is nagyon kedveltem Angelot ezért néhány könnyet elejtetem mikor Nero lelőtt

De ha úgy nézzük Angelo elvégezte a "dolgát" ami az élet célja volt és nem is volt már senkije a világon és szerintem így lett kerek egész a történet ,hogy a végére a családjával lehet és az egyetlen barátjával :)

meg szerintem azért lőtte le Nero a végén ,mert úgy gondolta ,hogy ennyi vége (mert végül is barátok voltak Angelo és Nero vagy is én annak gondoltam őket) és ideje békére lelnie Angelonak

uu remélem érted mit akarok mondani

2016. okt. 23. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett annyira, bár meglepő volt. Azt hittem hogy valami epicebb vége lesz, de nem volt olyan rossz. Az egész anime nagyon király volt, bátran ajánlom mindenkinek
2016. okt. 29. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Számomra meglepő volt és kicsit furcsa, nem mondom hogy rossz volt de nem is az a hűha kategória.

Nem értettem miért vitte el ilyen messzire ahhoz hogy megölje. Reméltem hogy megérti Angelo tettét és elengedi, így kicsit igazságtalan volt a dolog.

2019. febr. 17. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!