Komolyabb hangvételű animét keresek, mit ajánlotok?
Olyan animéket keresek amikben reális/komoly/tragikus dolgokról van szó pl: megözvegyülés,ÖNGYILKOSSÁG,DEPRESSZIÓ,halál,gyilkosság, felnőtt problémák,tinédzserkori problémák,ISKOLAI KIREKESZTÉS,ISKOLAI BÁNTALMAZÁS,családon belüli erőszak, stb... olyat keresek ami igazán megrázó és elgondolkoztató,és szinte már át jönnek a szereplők érzései.HANGSÚLYOZOM,REÁLIS (amiket nagy betűvel írtam érdekelnek a legjobban)
előre is köszi :) 14/l
Aoi Bungaku Series
Mousou Dairinin
Koe no Katachi
Death Parade
Elfen Lied
Tokyo Ghoul
Figyelj, nem nagyon akarok beleszólni a dolgaidba, de a tartalmi elvárásaidnak megfelelő animék kötelezően hozzák magukkal a 18+ jelzőt, ez nem azt jelenti hogy félős gyerekek nem nézhetik meg, hanem azt hogy kell egy 18 éves kor körülre kialakuló ön és világkép ahhoz hogy kezelni tudd amit látsz. Én ezt a hármast 17 éves korom után néztem meg, most még csak az elsőt tudom igazából ajánlani neked, az is csak azért mert komolyan tanulságos, a másik kettőt inkább rakd el kb másfél év mulvára.
20/F
Tokyo Magnitude 8.0
H2O Footprints in the Sand
Kurenai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!