Mi a véleményed az új Pokemon anime trailerről?
Szerintem ritka szarnak ígérkezik az új sorozat.
https://www.youtube.com/watch?v=nn8OikaQOEg
Én a sorozatot már nagyon-nagyon régóta nem nézem, de szerintem ebben lehet potenciál, legalább végre úgy tűnik, kicsit más formátumú lesz az egész. A játékot mindenesetre nagyon várom.
A Z-Move-okkal kapcsolatban nem tudom pontosan, hogy mit gondoljak, egészen addig, amíg nem derül ki pontosan, hogy hogy működnek. Oké, világos, hogy most a mega evolúció helyett akartak valami mást, de kicsit aggasztó lehet, ha minden Pokémon fog tudni ilyesmit használni. Mindegy, meglátjuk.
Csalodotság.
Mivé vállik egy sorozat pl:anime sok évad után. :-( Újabb még újabb pokémonok ugy néznek ki mint yugioh kártya szörnyei. + hozzátenném újabb digimonok is ugy néznek mint egy yugioh kártya szörnyei. :-(
Utolsó: azért egyrészt nem biztos, hogy egy fél perces trailer alapján kéne leírni egy sorozat egész évadját, másrészt a Pokémon igazából már az elején sem volt egy kifejezetten minőségi sorozat (ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag azért készült, hogy a játékokat eladják vele), sőt, nagyon sok régi rajongótól azt hallom, hogy pont, hogy eddig az utolsó évad volt messze a legjobb az egész sorozat története alatt.
Az új Pokémonoknak meg nem elég, hogy semmi köze az új évadhoz (mivel azokat a játékokhoz tervezik eredetileg), de sosem tartottam az ilyesmit jó érvelésnek. A 2. generáció óta (ami egyébként eredetileg 1999-es, tehát régebbi, mint hogy Magyarországra bejött volna a Pokémon úgy egyáltlán) rengeteg az ember, aki minden új generációra azt mondja, hogy mennyire nincs több ötletük, meg hogy úgy néznek ki mint a digimonok/Yu-Gi-Oh szörnyek... Aztán az emberek nagy része pár év, vagy akár csak pár hét múlva teljesen hozzájuk nő. Szerintem sokkal jobb egy nyitott elmével hozzáállni mindehhez, és az alapján értékelni, hogy tényleg milyen új ötletek, eddig nem elővett dolgok, esetleg milyen kulturális háttér van az adott Pokémonok és ötletek mögött. Én a legeleje óta követem a Pokémont, és eddig pl. az egyik kedvenc generációm az ötödik volt, és most, a hetedikben is rengeteg olyan van, ami már így előre tetszik, mert jópofa, vagy kifejezetten jó ötletnek tartom. Viszont kíváncsi lennék, hogy szerinted mi az, ami sokkal inkább Yu-Gi-Oh szörnyekké teszi ezeket a Pokémonokat mondjuk a korábbiakhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!