Vannak még ilyen animék?
Figyelt kérdés
Régebbi animéket keresek ami nem 20 részből áll és sok benne a harc, mint one piece, naruto, inuyasha, yu yu hakusho, dragon ball, fairy tail, bleach, soul eater, hirtelen ennyi jutott eszembe. :)2016. szept. 6. 17:55
1/8 A kérdező kommentje:
ja és a Fullmetal Alchemist
2016. szept. 6. 17:57
2/8 anonim válasza:
nézd az új dragon ball super-t bár új anime de szerintem elég jó ez is.
3/8 A kérdező kommentje:
már láttam
2016. szept. 6. 18:09
4/8 anonim válasza:
Hunter x Hunternek, van egy régebbi feldolgozása is, de a Fairy Tail-ből ítélve az újabbat érdemes megnézni, ott van esetleg a Hokuto no Ken.
Esetkeg a Katekyo Hitman Reborn, D-Gray Man és Saint Seiya, amik így 100 rész fölötti shounenek, de azokat még nem láttam.
5/8 anonim válasza:
Hunter x Hunter (2011)
Blue Dragon - dizájn a Dragon ball alkotójától
Rurouni Kenshin
History's Strongest Disciple Kenichi
Gintama - paródia, várni kell aharcos részekre, de kkor nagyon üt
Kekkaishi
D.Gray-man
Kateikyoushi Hitman Reborn!
Beelzebub
Rave Master -a Fairy tail mangakájának korábbi műve
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2016. szept. 6. 19:13
7/8 anonim válasza:
Ez ugyan újabb, de egy klasszikus 80-as shounen mangát dolgoz fel: JoJo's Bizarre Adventure (2012)
8/8 anonim válasza:
Ajánlom az Air gear-t kicsit furcsa az animációja, de jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!