Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak még jó animék?

Vannak még jó animék?

Figyelt kérdés
Már 180+ animét láttam és most érzem el oda, hogy kifogytak a néznivalóból. Elég finnyás vagyok, magát nem szeretek olvasni, úgyhogy, ez kifújt. Animéből jöhet minden, ami nem yaoi és nem olyan az artstyleja, mint a clannadnak, nem tudtam megszokni. Nem szeretek ha erőltetett a dolog és azt sem, ha nincs semmi értelme a storynak.( To love ru és a dog dayst csak 1. Évad végéig voltam képes megnézni. Utolsó amit láttam: Sakurako-san, be is került kedvencek közé. Top5 ömlesztve: K; Oregairu; Magi; Steints;gate; Shinsekai yori. Ha lehet kérni kevés ajánlást egy kis leírással vegyítve szívesen fogadnék. P.S. : a listán ha érdekel valakit: [link]

2016. szept. 5. 02:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Shokugeki no soma,Saekano,Ookami san to shichinin no nakama tachi,Naruto.Szerintem ezek nagyon jók.
2016. szept. 5. 03:00
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Azumanga Daioh!

Egy aranyos, és végtelenül vicces school life anime. Ha nevetni akarsz nyugodtan vedd elő.

Attack On Titan

Igaz, hogy nagyon maintsreamnak tartják, de szerintem bőven nézhető. Kicsit gore.

Ginga Nagareboshi Gin, illetve Ginga Densetsu Weed

Azon ritka animék közé tartozik ami állatokról szól, pontosítva kutyákról. A Gin az első rész, ahol a kutyák medvékkel szállnak szembe, a Weed pedig majdhogynem egy szamuráj sztori csak kutyákkal. Kicsit régi az előzőekhez képest, viszont számomra a legkedvesebb anime, nagyon szeretem.

Látom, hogy a neverending sztorikat mint pl Naruto, Bleach, One piece nem szereted. A Narutot én nagyon szeretem, viszont a fillerek miatt semmiképpen nem ajánlom az animéjét.

Kill la Kill

Egy kellően elgondolkodtató, és kissé beteg Ecchi, aminek az alapkoncepciója az, hogy a ruhák uralják a világot. Mindenképp nézd meg, érdekes történet, jó poénok, szerethető karakterek.

Jojo's Bizarre Adventure

Egy partokra osztott [jelenleg a 4. partját futtató] anime. Az alapkoncepció az, hogy a 1800-as években, a fiával élő angol úr befogad egy idegen fiút... és onnantól egy generációkon átívelő átok veszi kezdetét. Vámpíroktól kezdve, náci katonákon át, őrült szexuálpszichopatákkal vagy csak simán egy piti csalókkal veszik fel a harcot, hogy megtörjék az átkot, és felderítsék a rejtélyeket. Jelenleg a történet a 90-es évek körül játszódik. A karakterek sokszínűek, bolondosak, szerethetőek, és a főgonoszt... na azt nagyon szépen megcsinálta a mangaka, mert egyszerűen kikívánja az érzést, hogy pofán akard verni, annyira mocsok. Mindenképp ajánlom, benne van a top 10-embe.

Illetve, ha már Anglia. Ajánlom a Kuroshitsuji nevű animét is. Egy egész izgalmas anime ahol az angol úrfi a démon inasával próbál ügyeket megoldani, illetve megkeresni a szülei gyilkosát. A rule 34-en sok belőle a Yaoi fanart, de megnyugtatlak, semmi yaoi nincs benne.

Illetve Seikon no qwasher. Egy ecchi anime, ami nem azt mondom hogy kiemelkedően jó, vagy hogy nem lehetett volna az alapkoncepcióból többet kihozni, de egyszer mindenképp meg lehet nézni, főleg, ha szereted a kerek ciciket.

Ez az én listám, ami nem szerepel a te listádon. Remélem segítettem.

2016. szept. 5. 05:13
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Code Geass és Rainbow.

Előbbi mecha, de látom, láttál már párat, így ezzel szerintem nem lesz gond. Minden benne van, ami egy jó animéhez kell: csavaros történet, jó karakterek (élükön az animetörténelem egyik legjobb főhősével) és mondanivaló. Negatívumként a karakterdizájnt tudnám felhozni, kicsit furcsa, de az animáció szerintem nagyon szép (Sunrise animéről van szó, szóval ez el is várható).

A Rainbow egy hihetetlenül erős karakterdráma. Nincs benne semmi fantasy és természetfelettiség, csak a kőkemény, brutális valóság. A második világháború után játszódik, nevelőintézetbe került fiatalokról szól, és a talpraállásukról, nagyon reálisan bemutatva. Ugyanakkor elég durva is, van benne nemi erőszak, bántalmazás, stb., tehát ha ezekre érzékeny vagy, akkor nem ajánlom (nem ez teszi ki az anime legnagyobb részét, hanem a karakterfejlődés, de jelen van, bemutatásra kerül, így inkább szóltam).

2016. szept. 5. 05:54
 4/11 anonim válasza:
14%

Hali

Csatlakozom az elöttem szólókhoz!

Naruto! Nagyon jó story jó szereplökkel,ninjàk vannak benne a föszerepben egy eleinte félös kissràc akit utàlnak mert egy démon van benne de ö erröl nem tudhat,soha nem adja fel! Célja hogy ö legyen a legerösebb és túlzàrnhaljon mindenkit hogy tiszteljék a falujàban. Sok sok rész sok ellenfél,izgulós tetszetös.

Attack of titan!

Szintén jó story emberevö óriàsok tizedelik az embereket akik a semmiböl bukkanak elö a föhös is képes àtvàltozni,kerisik a miérteket és hogy hogyan lehet legyözni öket.

Inuyasha.

A föszerepben egy fél szellem aki teljesen szellemmé akàr vàlni egy erös màgikus tàrgyal a szent ékkövel àm ez darabjaira hullik a szerelme egy varàzsnyìllal egy fàhoz szegezi a reinkarnàciója talàl ra! Izgalmas,érdekes tud ujjat mutatni.

Bleach. Szellemek vilàg,harcok làtvàny.

Feary teal

Fantasy sok harcal,föszerepben a feary teal nevü csapat.

Van még 1 annak nem tudom a cìmét birodalmi fegyverek vannak benne sok harc durva kivégzések erös ellenfelek vàratlan fordulatok jellemzik!

2016. szept. 5. 06:06
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

Én sem vagyok nagy mangás, de szerintem némelyik jobb, mint az anime. Az első manga, amit olvastam az a Ore Tama volt, de ez egy nagyon beteg és perverz alkotás. :D Mellesleg a Fairy Tail és a Bleach is előrébb tart az animénél. Az animék közül ezeket mondanám mondani.

Beelzebub

Shijo Saikyo no Deshi Kenichi

GTO

Alderamin on the Sky (most fut)

Air Gear

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu (most fut)

Outbreak Company

Code: Breaker

Ryuugajou Nanana no Maizoukin

Hai to Gensou no Grimgar

xxxHOLiC

Tales of Zestiria the X

2016. szept. 5. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Egyébként szerintem, amit már előttem felsoroltak már láttad.
2016. szept. 5. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Kifogytal a néznivalóból, miközben ezeket még nem láttad ( a listád szerint)? Ejjj :)

Cowboy Bepop - Fejvadászos Scifis bűnözős krimis

Ergo Proxy - Posztapokaliptikus, lélektani, sötét, agyalós

Ghost in the Shell filmek (mert nem csak a Standalone complex 1-2 letezik)

Ghost in th shell Arise

Blue Gender - Posztapokaloptikus, mecha, hentelős, scifi

Chobits - No ez egy erős darab, de ahhoz hogy az ember rájöjjön le kell fejteni róla az "ecchi mázat"

Afro Samurai - futurisztikus, kardozós, belezős

Serial Experiments Lain - lélektani, nagyon gondolkodós, agyalós, fejbe mászós, wtf

Sunabouzu - ez is posztapokaliptikus, akció, vígjáték, néhol ecchi

Wolf's Rain - akció, dráma, fantasy, kaland, misztikus, sci-fi, seinen, természetfeletti, tragédia, filozófia, jövő, melankólia, poszt-apokaliptikus, túlélés, utazás

Paprika - agyalós, scifis

Appleseed - Scifi

Trigun - Scifi, vígjáték, akció, dráma

lájtosabbak közül:

Ai yori Aoshi

B Gata H Kei

Bokura wa Minna Kawaisou

Freezing

Full Metal Panic!

IS: Infinite Stratos

Kiddy Grade

Kiddy Girl-and

Sekirei

Yuu Yuu Hakusho

2016. szept. 5. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
Egyetlen egy animet tudtam vegig neznin a full metal alchemistet amugy utalom az animeket :,DD
2016. szept. 5. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem jók, és mivel talán kevésbé ismertek nem esetleg nem láttad még őket. Bocs ha véletlen olyat írok amit láttál, és a listán is rajta van.

Wolf's Rain

Seirei no Moribito

Tiger & Bunny

Juuni Kokuki

Tenkuu no Escaflowne

Baccano!

Eureka Seven

Victorian Romance Emma

The Beast Player Erin

Guin Saga

Sakamichi no Apollon

Kuragehime

Itazura na Kiss

Natsume Yuujinchou

Mushishi

Gungrave

Cross Game

Utawarerumono (2006)

Slayers, Slayers Next, Slayers Try

Rurouni Kenshin - na jó ez eléggé híres

Gosick

Beck

Kimi ni Todoke

Haibane Renmei

Mob Psycho 100 - most fut

Katanagatari

Trigun

91 Days

Monster

Full Moon wo Sagashite

Arakawa Under the Bridge

Fruits Basket

Shounen Onmyouji - nem összetévesztendő a hasonló nevű most futó valamivel

Scrapped Princess

Slam Dunk

Chi's Sweet Home

Kekkaishi

2016. szept. 5. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mindig a szezonos animék közül válogatnék :) Bungou Stray dogs pl egy egész jó szezonos anime, bár ha sokat láttál, neked esélyes, hogy sablonos lesz. Aztán ott van a Joker Game, csak ajánlani tudom ^^ K második évadját láttad? Bár ennek van egy leheletnyi shounen-ai felhangja, de főleg disztópia, ezért a No.6-ot is ajánlanám. Ez össz-vissz háromnegyed óra, de a Hotarubi no mori e is nagyon szép. De csak a szezonos animéket tudom ajánlani újra és újra. Sport animékkel próbálkoztál esetleg?
2016. szept. 5. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!