Vannak még jó animék?
Azumanga Daioh!
Egy aranyos, és végtelenül vicces school life anime. Ha nevetni akarsz nyugodtan vedd elő.
Attack On Titan
Igaz, hogy nagyon maintsreamnak tartják, de szerintem bőven nézhető. Kicsit gore.
Ginga Nagareboshi Gin, illetve Ginga Densetsu Weed
Azon ritka animék közé tartozik ami állatokról szól, pontosítva kutyákról. A Gin az első rész, ahol a kutyák medvékkel szállnak szembe, a Weed pedig majdhogynem egy szamuráj sztori csak kutyákkal. Kicsit régi az előzőekhez képest, viszont számomra a legkedvesebb anime, nagyon szeretem.
Látom, hogy a neverending sztorikat mint pl Naruto, Bleach, One piece nem szereted. A Narutot én nagyon szeretem, viszont a fillerek miatt semmiképpen nem ajánlom az animéjét.
Kill la Kill
Egy kellően elgondolkodtató, és kissé beteg Ecchi, aminek az alapkoncepciója az, hogy a ruhák uralják a világot. Mindenképp nézd meg, érdekes történet, jó poénok, szerethető karakterek.
Jojo's Bizarre Adventure
Egy partokra osztott [jelenleg a 4. partját futtató] anime. Az alapkoncepció az, hogy a 1800-as években, a fiával élő angol úr befogad egy idegen fiút... és onnantól egy generációkon átívelő átok veszi kezdetét. Vámpíroktól kezdve, náci katonákon át, őrült szexuálpszichopatákkal vagy csak simán egy piti csalókkal veszik fel a harcot, hogy megtörjék az átkot, és felderítsék a rejtélyeket. Jelenleg a történet a 90-es évek körül játszódik. A karakterek sokszínűek, bolondosak, szerethetőek, és a főgonoszt... na azt nagyon szépen megcsinálta a mangaka, mert egyszerűen kikívánja az érzést, hogy pofán akard verni, annyira mocsok. Mindenképp ajánlom, benne van a top 10-embe.
Illetve, ha már Anglia. Ajánlom a Kuroshitsuji nevű animét is. Egy egész izgalmas anime ahol az angol úrfi a démon inasával próbál ügyeket megoldani, illetve megkeresni a szülei gyilkosát. A rule 34-en sok belőle a Yaoi fanart, de megnyugtatlak, semmi yaoi nincs benne.
Illetve Seikon no qwasher. Egy ecchi anime, ami nem azt mondom hogy kiemelkedően jó, vagy hogy nem lehetett volna az alapkoncepcióból többet kihozni, de egyszer mindenképp meg lehet nézni, főleg, ha szereted a kerek ciciket.
Ez az én listám, ami nem szerepel a te listádon. Remélem segítettem.
Code Geass és Rainbow.
Előbbi mecha, de látom, láttál már párat, így ezzel szerintem nem lesz gond. Minden benne van, ami egy jó animéhez kell: csavaros történet, jó karakterek (élükön az animetörténelem egyik legjobb főhősével) és mondanivaló. Negatívumként a karakterdizájnt tudnám felhozni, kicsit furcsa, de az animáció szerintem nagyon szép (Sunrise animéről van szó, szóval ez el is várható).
A Rainbow egy hihetetlenül erős karakterdráma. Nincs benne semmi fantasy és természetfelettiség, csak a kőkemény, brutális valóság. A második világháború után játszódik, nevelőintézetbe került fiatalokról szól, és a talpraállásukról, nagyon reálisan bemutatva. Ugyanakkor elég durva is, van benne nemi erőszak, bántalmazás, stb., tehát ha ezekre érzékeny vagy, akkor nem ajánlom (nem ez teszi ki az anime legnagyobb részét, hanem a karakterfejlődés, de jelen van, bemutatásra kerül, így inkább szóltam).
Hali
Csatlakozom az elöttem szólókhoz!
Naruto! Nagyon jó story jó szereplökkel,ninjàk vannak benne a föszerepben egy eleinte félös kissràc akit utàlnak mert egy démon van benne de ö erröl nem tudhat,soha nem adja fel! Célja hogy ö legyen a legerösebb és túlzàrnhaljon mindenkit hogy tiszteljék a falujàban. Sok sok rész sok ellenfél,izgulós tetszetös.
Attack of titan!
Szintén jó story emberevö óriàsok tizedelik az embereket akik a semmiböl bukkanak elö a föhös is képes àtvàltozni,kerisik a miérteket és hogy hogyan lehet legyözni öket.
Inuyasha.
A föszerepben egy fél szellem aki teljesen szellemmé akàr vàlni egy erös màgikus tàrgyal a szent ékkövel àm ez darabjaira hullik a szerelme egy varàzsnyìllal egy fàhoz szegezi a reinkarnàciója talàl ra! Izgalmas,érdekes tud ujjat mutatni.
Bleach. Szellemek vilàg,harcok làtvàny.
Feary teal
Fantasy sok harcal,föszerepben a feary teal nevü csapat.
Van még 1 annak nem tudom a cìmét birodalmi fegyverek vannak benne sok harc durva kivégzések erös ellenfelek vàratlan fordulatok jellemzik!
Én sem vagyok nagy mangás, de szerintem némelyik jobb, mint az anime. Az első manga, amit olvastam az a Ore Tama volt, de ez egy nagyon beteg és perverz alkotás. :D Mellesleg a Fairy Tail és a Bleach is előrébb tart az animénél. Az animék közül ezeket mondanám mondani.
Beelzebub
Shijo Saikyo no Deshi Kenichi
GTO
Alderamin on the Sky (most fut)
Air Gear
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu (most fut)
Outbreak Company
Code: Breaker
Ryuugajou Nanana no Maizoukin
Hai to Gensou no Grimgar
xxxHOLiC
Tales of Zestiria the X
Kifogytal a néznivalóból, miközben ezeket még nem láttad ( a listád szerint)? Ejjj :)
Cowboy Bepop - Fejvadászos Scifis bűnözős krimis
Ergo Proxy - Posztapokaliptikus, lélektani, sötét, agyalós
Ghost in the Shell filmek (mert nem csak a Standalone complex 1-2 letezik)
Ghost in th shell Arise
Blue Gender - Posztapokaloptikus, mecha, hentelős, scifi
Chobits - No ez egy erős darab, de ahhoz hogy az ember rájöjjön le kell fejteni róla az "ecchi mázat"
Afro Samurai - futurisztikus, kardozós, belezős
Serial Experiments Lain - lélektani, nagyon gondolkodós, agyalós, fejbe mászós, wtf
Sunabouzu - ez is posztapokaliptikus, akció, vígjáték, néhol ecchi
Wolf's Rain - akció, dráma, fantasy, kaland, misztikus, sci-fi, seinen, természetfeletti, tragédia, filozófia, jövő, melankólia, poszt-apokaliptikus, túlélés, utazás
Paprika - agyalós, scifis
Appleseed - Scifi
Trigun - Scifi, vígjáték, akció, dráma
lájtosabbak közül:
Ai yori Aoshi
B Gata H Kei
Bokura wa Minna Kawaisou
Freezing
Full Metal Panic!
IS: Infinite Stratos
Kiddy Grade
Kiddy Girl-and
Sekirei
Yuu Yuu Hakusho
Szerintem jók, és mivel talán kevésbé ismertek nem esetleg nem láttad még őket. Bocs ha véletlen olyat írok amit láttál, és a listán is rajta van.
Wolf's Rain
Seirei no Moribito
Tiger & Bunny
Juuni Kokuki
Tenkuu no Escaflowne
Baccano!
Eureka Seven
Victorian Romance Emma
The Beast Player Erin
Guin Saga
Sakamichi no Apollon
Kuragehime
Itazura na Kiss
Natsume Yuujinchou
Mushishi
Gungrave
Cross Game
Utawarerumono (2006)
Slayers, Slayers Next, Slayers Try
Rurouni Kenshin - na jó ez eléggé híres
Gosick
Beck
Kimi ni Todoke
Haibane Renmei
Mob Psycho 100 - most fut
Katanagatari
Trigun
91 Days
Monster
Full Moon wo Sagashite
Arakawa Under the Bridge
Fruits Basket
Shounen Onmyouji - nem összetévesztendő a hasonló nevű most futó valamivel
Scrapped Princess
Slam Dunk
Chi's Sweet Home
Kekkaishi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!