Vannak még jó animék?
Hááát.... Nem most raktad ki, így nem tudom, hogy kellenek-e még ajánlások vagy ezek közül melyeket láttad már, de azért írok egy párat.
-Saijaku muhai no bahamut (sokat nem tudok róla mondani, mert én is nemrég kezdtem el, de nagyon igéretes)
-Zero kara hajimeru mahou no sho (én fordítással nem olyan régen találtam meg. Nagyon új még.)
-Kuroko no basuke (Kosárlabdáról szól. Elég hosszú. A 3. évadát nézem éppen.)
-Naruto-> Naruto shippuuden(Ez a kettő nekem nagyon tetszik. főleg a shippuuden. Sok-sok idegesítő visszatekintésem vannak benne, de azok olyanok hogy kihagyod és nézed tovább)-> Boruto (Most fut. A következő generációról szól.)
-Nanbaka (Egy börtönben játszódik ahonnan még sosem szöktek meg így a legproblémásabb szökevények kerülnek oda. Rengeteget röhögtem rajta)
-Jormungand-> Jormungand perfect older (Egy fegyverkereskedő és bandája nehéz, de izgalmas életéről szól. Mégis sokat nevetek rajta meg néha megható részek is voltak benne ahol megkönnyeztem.)
-Nijiro days (12 perces kis történetek, de szakadtam rajtuk.)
-Free! (Úszó csapatról szól. Elég érdekes)
-Aoharu x Kikanjuu (Olyan fegyverekkel játszanak egymás ellen versenyszerűen amikben nem igazi töltények vannak)
-Granblue fantasy (Ez is nagyon friss. Egy játékról lett készítve. 13 rész. Az első 12 szerintem nagyon jó volt és abbol egy nagyon jó történet lett volna,de a 13.rész a főszereplő csaj lett és az egész csapat 10x nagyobb lett és mintha könyebb lett volna minden úgy. Ezektől független szerintem megéri megnézni, de az utolsót ne! Azt ki is lehet hajítani az ablakon.)
-Attack on titan (Tudom, hogy már írták. Most nem olyan régen lett megcsinálva a 2.évada. Nagyon-nagyon jó.)
-Dance with devils (Olyan... olyan... érdekes anime. Sok idegtépő éneklések vanna benne de azon kívül nagyon jó)
-Akatsuki no yona (Egy hercegnőről szól akinek az apját megöli gyerekkori barátja aki egyben a nagy szerelme is, így letaszítják a "köznép" közé, de a régebbi barátja segít neki. Sárkányerővel rendelkező embereket keres akivel békét akar hozni a népnek, mert vörös a haja és így különleges és vonza őket.Nem tudok jól magyarázni,de hidd el nagyon jó)
-Kamisama hijimemashita (Egy csaj belecsöppen valamilyen isteni helyzetbe, így szentélyisten lesz belőle, sok dolog történik velük sok gondot megold és szerelmi szálak is vannak benne. Közben meg majd megszakadtam a röhögéstől.)
-Soul eater (Fegyverré átalakuló emberek és forgatóik lelkekre vadásznak, közben a nagy gonosz feltémad és azt le kell győzniük a fiatalságnak)
-Danga ronpa (Nagyon, nagyon, nagyon jó. A legjobb iskolába mennek de jön a nagy sötétség és nem emlékeznek sokmindenre. jön egy maci felég jó félig rossz arcal. Elmondja hogy csak akkor lehet elmenni onnan ha valakit megölsz és nem derül ki, de akkor is csak 1 éli túl. Sokan meghalnak de nem csak 1 éli túl.)
-Fairi tail (Nagyon jó hoszzú anime. Nagyon jó azt mindenképp nézd meg)
-Yuri!!! on ICE (Korcsolyáznak benne versenyszerűen. Érdekes, de egyben nagyon vicces)
-Watashi ga motete dousunda (Kövércsaj lefogy és győnyörű lesz. Hirtelen mindenki oda meg vissza lesz tőle és a szerelméért küzdenek. Jóideig a csajnak fel sem tűnik. Vicces nagyon)
-Alderamin on the sky (Ehez csan annyit tudok fűzni, hogy......HOL A FOLYTATÁS?!?!?! Az annyira kellene. Tanít nevettet megríkat és elég igazul szól.)
-Special A (Riválisból szerelem. szinte csak ennyi jön le belőle. DE mire eljutunk odáig rengeteg dolog történik, és rengeteget röhögünk)
-Soredemo sekai wa utsukushii (2 orszég házasít megegyezés néven. A csajnak különleges ereje van mint az egész öttaniaknak. és a srác fiatalabb nála és mér ő a király. eleinte utálják egymást de sok nehézség után egymésba szeretnek.)
-Haikyuu! (Röplabda. Azzal versenyeznek. vesztenek nyernek mikor hogy. fordulatok röhögés sírás. tehetségek tűnnek fel. Ajánlani tudom.)
-Akagami no sirayuki-hime (Vöröshajú csaj elszökik a királysága hercege elöl, valahogy a szomszéd herceggel összebarátkozik az a kastély egyik gyógynövényese lesz. Végil összejönnek, de sok csavar meg izgi részek vannak benne)
-Sousei no onmyouji (Elmagyarázni nem igazán tudom. Nagyon jó az a lényeg. Nem is olyan hű de nagyon lett vége.)
-busou shoujo machiavellianism ( ez is elég új. nagyon jó. egy suliban zajlik ahol a lányok uralkodnak különös képped de egy srác odamegy és lassan miközben belekötnek "megszelidíti" őket. Régi riválisa is ott van aki a korházba küldte még az odaérkezése előtt így a végén van a nagy bosszú is)
Én ezeket ajánlom. Meg persze més sokat ajánlanék de azokat már nézted. Bocsi, de nem éppen az erősségem a magyarázás. Ajánlom, hogy nézz AMV videókat ezekkel az animékkel úgy hátha világosabb lesz a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!