Galdiana44 kérdése:
Tudtok nekem mondani a zero no tsukaimához hasonló animéket mondani?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne legyen annyira véres mint a mirai nikki és imádom a vicces animéket! Ha már láttátok a zero no tsukaimát akkor gondolom tudjátok mire gondolok...na mindegy ha valaki tud nekem ajánlani akkor minél hamarabb!2016. aug. 18. 01:53
1/7 anonim válasza:
Nem nagyon könnyítette még a dolgunkat ,azzal hogy hasonló legyen a zéró nő tsukaimahoz! Ha pontosítása leet többet tudok momdani.
Viccesek: Arakawa Under the Bridge
Hataraku Maou sama
Sket dance
Kőre wa zombie desu ka
Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!
Tora dora
Hirtelen ezek jutottak eszembe , ezeknek mind mind más temajuk van , de mind vicces.
2/7 anonim válasza:
Jaj de imádom ez az automatikus javítsd ki ez a birkát mert nem tudja mit akar írni lehetőséget a tableten. Nincsenek helyesírási problemaim :P
3/7 anonim válasza:
Viccesek nagyon:Lovely complex,Sakurasou no pet na kanojo,Toradora.Persze ezek romantikusak az mellett,hogy szakadtam rajtuk. :D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítségét! Tényleg hasznos ez az oldal!
2016. aug. 18. 11:12
7/7 anonim válasza:
Én ezt tudom ajánlani. :3 [link]
Nagyon aranyos kis anime, meg vicces, romantikus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!