Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok mondani nekem síros...

Tudnátok mondani nekem síros animéket?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy abszolute nem vagyok siros fajta és hihetetlenül nehezen tud annyira meghatni egy dolog, hogy sírjak miatta. Tehát, tudnátok nekem olyaan animeket mondani amiben olyan nagy szomorúság, reménytelenség, viszonzatlan szerelem, szörnyű halál, szerelmének a halála vagy bármi gyötrelmes dolog van ???

2016. aug. 17. 15:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha lehet, akkor legyen szép a grafikája mármint legyenek benne szépek az emberek, legyen rá magyar felirat és valami szerelmi szál is legyen a töténetben
2016. aug. 17. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Toradora,Your lie in april.

Sakurasou no pet na kanojo-itt csak a vége az,de nagyon vicces és szerethetők a karakterek.Mindenképp ajánlom.

2016. aug. 17. 15:42
 3/8 Deeal válasza:
100%

Clannad (főleg a második évada de természetesen az elsővel kezd)

A fél világ sír rajta szóval csak megteszi a hatását nálad is.

2016. aug. 20. 00:19
 4/8 Deeal válasza:

School Days

Ez nem is az a sírós kategória (legalábbis nálam nem) hanem inkább csak 2 hétig derpessziós leszel tőle, benne marad a fejedben és ezen fogsz kattogni, egy mestermű.

2016. aug. 20. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért mesterműnek nem mondanám a School days-t,de tényleg nincs gond vele,ahogy sokan leírják az animét.Igaz,hogy elborult a vége,de pont az a célja.Tinikorban bármi őrültséget tesz az ember,mert az érzelmei irányítsák és sokkal hajlamosabbak vagyunk a rosszra.Amúgy igazad van én is kb. 2 hétig gondolkodtam rajta,hogy ilyen megtörténhet a való életben is(persze nem pont úgy,de hasonló eset).

Most kapjuk a lepontozásokat barátom. :D

2016. aug. 20. 01:55
 6/8 Deeal válasza:
Azért mestermű a School Days, mert most ha belegondolsz melyik anime tud kiváltani olyan érzéseket benned mint ez ? Nekem sosem volt még az hogy a hideg kirázott a gyötrelemtől és az idegességtől egyes jeleneteknél és főleg az anime után is csak néztem a képernyőt agyhalottan tele kavargással a fejemben hogy: Most akkor mi van meg hogy. Egy egész éjszakán át néztem hajnalig mert nem bírtam abbahagyni és aludni sem tudtam volna a gondolatoktól. Ha tudsz vagy bárki tud még ilyen animét, leírhatná. A kérdezőnek meg nagyon ajánlom hogy nézze meg ha eddig nem tette :)
2016. aug. 20. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez sok animénél előfordulhat,főleg attól függ,hogy neked milyeneke tetszenek.Nálam a sakurasou no pet na kanojonál és Toradoránál is előfordult,hogy lehetett volna másképp is.Ezer gondolot fordul meg ilyenkor a fejemben egy jó anime után.Ezzel sokan vagyunk így. :)
2016. aug. 20. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:

*milyenek

*gondolat

2016. aug. 20. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!