Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok mondani shoujo-ai...

Tudnátok mondani shoujo-ai animét egy "kezdőnek"?

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem a shounen-aival "ismerkedni" és mostmár az egyik kedvencem lett, és lány létemre valamiért kíváncsi lennék egy shoujo-aira is. Nem yuri, shoujo-ai.

Tehát mint pl a shounen-ainál a Sekai ichi hatsukoi, amit a kezdőknek szoktak ajánlani. Azaz nincs benne semmi durva, de mégis a fiúszerelem a fő téma.

Na ilyen kellene csak shoujo-aiban

2016. aug. 13. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

itazura na kiss

ao haru ride

ookami shoujo to kuro ouji

2016. aug. 14. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Girl Meets Girl
2016. aug. 14. 13:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de az Ao haru ride mióta shoujo-ai?._.
2016. aug. 15. 11:21
 4/8 anonim válasza:
0%

Love Stage!!

Én ezzel kezdtem.

2016. aug. 16. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Amiket az első írt, azok mind romantikus shoujók, amiket meg az utolsó, az shounen-ai.

Sajnos animét nem tudok, mert nem nézek shoujo-ai animét (eddig egy vagy két ilyen témájú mangát olvastam csak, illetve van egy kedvenc lánypárosom), de a fogalmakkal tisztában vagyok, így csak ennyit tudtam segíteni ><

2016. aug. 16. 10:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem sértésnek, de aki nincs 100%-ban tisztában a fogalmakkal az inkább ne kommenteljen. Azért a shoujo meg a shounen-ai nagyon nem ugyanaz mint a shoujo-ai

Amúgy ha a shoujoval keverik azt gondolom azért mert ha jól tudom a shoujo lányt jelent, az ai pedig szerelmet.

És ugyr a shoujoknak ezért ez a neve, mert lányoknak készül.

A shoujo-ai meg... magyarul lányszerelem.

A shounen meg ugyanez csak fiúban. Nem 100%, nem tudok japánulxd

2016. aug. 30. 02:49
 7/8 D-Mano ***** válasza:
Egyet tudok tanácsolni: NE a Strawerry panic-kal kezd a shoujo ai-s kalandjaidat. Mert, ha azt megnézed, utána már mindegyiket laposnak fogod találni. (kivéve legfeljebb a Maria sama ga miteru-t, amit egy lapon szoktak vele emlegetni, ezt se az elején nézd)
2016. aug. 30. 09:43
 8/8 anonim válasza:
Hm... nézd meg a Sakura tricket, de ha olyat akarsz ahhol csak kerülgetik a forró kását akkor ajánlom a Yuru Yurit
2018. dec. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!