Tudnátok mondani shoujo-ai animét egy "kezdőnek"?
Nemrég elkezdtem a shounen-aival "ismerkedni" és mostmár az egyik kedvencem lett, és lány létemre valamiért kíváncsi lennék egy shoujo-aira is. Nem yuri, shoujo-ai.
Tehát mint pl a shounen-ainál a Sekai ichi hatsukoi, amit a kezdőknek szoktak ajánlani. Azaz nincs benne semmi durva, de mégis a fiúszerelem a fő téma.
Na ilyen kellene csak shoujo-aiban
itazura na kiss
ao haru ride
ookami shoujo to kuro ouji
Amiket az első írt, azok mind romantikus shoujók, amiket meg az utolsó, az shounen-ai.
Sajnos animét nem tudok, mert nem nézek shoujo-ai animét (eddig egy vagy két ilyen témájú mangát olvastam csak, illetve van egy kedvenc lánypárosom), de a fogalmakkal tisztában vagyok, így csak ennyit tudtam segíteni ><
Nem sértésnek, de aki nincs 100%-ban tisztában a fogalmakkal az inkább ne kommenteljen. Azért a shoujo meg a shounen-ai nagyon nem ugyanaz mint a shoujo-ai
Amúgy ha a shoujoval keverik azt gondolom azért mert ha jól tudom a shoujo lányt jelent, az ai pedig szerelmet.
És ugyr a shoujoknak ezért ez a neve, mert lányoknak készül.
A shoujo-ai meg... magyarul lányszerelem.
A shounen meg ugyanez csak fiúban. Nem 100%, nem tudok japánulxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!