Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bleach Anime VS Bleach Manga?

Bleach Anime VS Bleach Manga?

Figyelt kérdés
Az itt a kérdés, hogy érdemes lenne e A Bleachet elkezdeni...és ha igen akkor melyik lenne megfelelő, a Manga vagy anime ? (Már megjártam a Naruto-val....a nagy hype miatt elkezdtem, hát rosszul döntöttem maradjunk enniben) Ja és kérlek szépen titeket, hogy ne legyen a kérdés alatt Naruto vs Bleach háború a fanok közt. Előre is köszönöm a válaszokat :)

2016. aug. 10. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A történet miatt húzzák le sokan mert sokat ismétli magán a sorozat és talán még a gagyi fillérek miatt.

Ha vizuális tipus vagy aki szereti az "epik" fightokat akkor az animét ajánlom fillérek nélkül.

A manga is jó, valamivel tömörebb és nincs fillér.

Szóval mind1 mivel kezdesz mert pl az anime manga hű tudtommal.

A fillérekre kitérve azért szapulom őket mert gyengébbek mint a sorozat.

2016. aug. 10. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:

A Bleach egy kalap fos. Komolyan!

1 jó dolog van benne: a harcok nagyrésze, de közel sem az összes. Így persze a harcok -talán 1 kivételével- jobbak az animében, mint a mangában. Viszont az anime tele van rakva csapnivaló okádék filler epizódokkal, de ezeket persze áttudod ugrani.

A történet egy sémára épül és mindig ez ismétlődik, olyan sablonos, mint a szar.

Arról pedig nem is beszélve, hogy az anime jelenleg szünetel már vagy 4 éve biztos. A mangának a héten jön ki az utolsó fejezete, aminek örömére lesz egy "nagy bejelentés", így az az egyik tippem, hogy folytatni fogják az animét.

A manga vége pedig valami szörnyen borzasztó lett.

2016. aug. 10. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Attól hogy neked nem tetszik a Bleach, legyél oly szíves és ne kezd fikázni, mert én szeretem. És nekem pont így jó ahogy van. Én se fikázom mondjuk a Narutot, pedig nem a szívem csücske...
2016. aug. 13. 15:18
 4/12 anonim ***** válasza:
A Naruto egyre gyengébb lett Itachi és Jiraiya halála után, a "háború" egy nagykalap szar volt, de azért még ígyis túlszárnyalja a Bleachet :D
2016. aug. 13. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig a Bleach sokkal jobb. Számomra a Naruto a közelébe se érhet. Hiába vannak a Bleachben harcok, komoly mégis érthető, és így kilenc évesen is tudtam nézni, úgy hogy értettem is a nagy részét. A Naruto pedig nagyon elfajult, szerintem eléggé depresszív irányt vetett. Talán még az egyetlen normális karakter Kakashi meg a kutya Iba fején...
2016. aug. 13. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:

A Naruto depresszív?

Mikor a Bleachben olyan karakterek vannak, mint Ulquiorra, Stark vagy Kyoraku? :D (de ezt a 3 karaktert kedveltem)

Mindegy, azon semmit nem változtat, hogy a Bleach története egy szar, mert mindig ugyanaz ismétlődik.

2016. aug. 13. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a Narutoban mi van? Kb mint a Bleachben. Naruto menne "megmenteni" Sasukét, ha jól tudom.

Mint Ichigo Orihimét.

Vannak a rossz fiúk.

Naruto : Akatsuki

Bleach : Espada.

Van az elején a góré.

Naruto : Orochimaru

Bleach : Aizen.

A mindent elérő kis kölyök, a föhös, akit először jól elvert az ellensége. A földön élet halál közt fetreng és azon agyal, hogy jaj, nem lehet itt a vég! Aztán az ereje megugrik, és legyőzi az ellenfelet.

Naruto : Uzumaki Naruto.

Bleach : Kurosaki Ichigo.

Aztán ott van egy személy, akitől a főhös sokat tanul.

Naruto : Jiraya (Nem tudom jól írtam-e)

Bleach : Urahara, Zangetsu.

SABLON. MAJDNEM UGYAN AZ.

2016. aug. 15. 01:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel mindenben így van.

De ha jobban belegondolsz, akkor te is beláthatod, hogy ez a kép mutatja be legjobban a Naruto, Bleach és One Piece történetmene:

[link]

A Naruto egy kimondott végkifejlett felé haladt, ami az, hogy Narutóból hokage válik, és "útközben" voltak mellékszálak.

A Bleachben volt egy séma és minden egyes alkalommal az lett újracsinálva.

Ez így nézett ki a karakterekkel is szemléltetve:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=Rukia és shinigami erő, majd a hollowk és hollow erő.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Renji és Byakuya.

3) Valakit meg kell mentenie=Rukia.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Urahara.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=Renji, majd Byakuya.

Ez alapján épült fel a minta, és a továbbiakban mindig ez volt használva.

Szemléltetve talán jobban feltűnik:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=a vaizardok és az arrancarok, így fejlődik az ő képessége is azokéhoz hasonlóan.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Grimmjow és Ulquiorra.

3) Valakit meg kell mentenie=Orihime.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Shinji és a többi vaizard.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=Grimmjow, majd Ulquiorra.

Aztán:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=Aizen, aki a Hogyoku miatt erősebbé vált.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Ichimaru és Aizen.

3) Valakit meg kell mentenie=Karakura város és így a shinigamik és így mindenki.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Isshin.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=itt kivételesen nem győzte le Ichimarut, csak Aizent.

Bármily meglepő, de megint ez jön:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=Ginjo és a fullbring.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Tsukishima és még egyből nem tudja, de Ginjo.

3) Valakit meg kell mentenie=a szerettei.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Ginjo, aki bár helyettes shinigami, de szökött ő is.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=Tsukishimát itt sem győzte le, csak Ginjót.

Majd:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=Ivan és quincy erő.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Ivan és Kirge Opie.

3) Valakit meg kell mentenie=Hueco Mundo.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=kimaradt.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is= itt kivételesen egyikkel sem ő végzett, de ez egy rövidke szakasz volt.

Ezt követően:

Ennyi erővel mindenben így van.

De ha jobban belegondolsz, akkor te is beláthatod, hogy ez a kép mutatja be legjobban a Naruto, Bleach és One Piece történetmene:

[link]

A Naruto egy kimondott végkifejlett felé haladt, ami az, hogy Narutóból hokage válik, és "útközben" voltak mellékszálak.

A Bleachben volt egy séma és minden egyes alkalommal az lett újracsinálva.

Ez így nézett ki a karakterekkel is szemléltetve:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=Rukia és shinigami erő, majd a hollowk és hollow erő.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Renji és Byakuya.

3) Valakit meg kell mentenie=Rukia.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Urahara.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=Renji, majd Byakuya.

Ez alapján épült fel a minta, és a továbbiakban mindig ez volt használva.

Szemléltetve talán jobban feltűnik:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=a vaizardok és az arrancarok, így fejlődik az ő képessége is azokéhoz hasonlóan.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Grimmjow és Ulquiorra.

3) Valakit meg kell mentenie=Orihime.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Shinji és a többi vaizard.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=Grimmjow, majd Ulquiorra.

Aztán:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=Aizen, aki a Hogyoku miatt erősebbé vált.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Ichimaru és Aizen.

3) Valakit meg kell mentenie=Karakura város és így a shinigamik és így mindenki.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Isshin.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=itt kivételesen nem győzte le Ichimarut, csak Aizent.

Bármily meglepő, de megint ez jön:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=Ginjo és a fullbring.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Tsukishima és még egyből nem tudja, de Ginjo.

3) Valakit meg kell mentenie=a szerettei.

4) Egy szökött shinigami edzi őt=Ginjo, aki bár helyettes shinigami, de szökött ő is.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=Tsukishimát itt sem győzte le, csak Ginjót.

Majd:

1) Ichigo találkozik valakivel és neki is olyan ereje lesz=a quincyk és így ugyancsak a quincy erő.

2) Ichigo találkozik 2 ellenséggel, az egyikkel talán elbírna, a másik sokkal erősebb=Haschwalth és Juha Bach.

3) Valakit meg kell mentenie=az égvilágon mindenkit.

4) Egy szökött shinigami edzi őt= itt nem szököttek edzették, hanem a 0.osztag.

5) Legyőzi a gyengébb, majd az erősebb ellenséget is=Haschwalthot nem, de Juha Bachot igen.

Így jól látható, hogy a Bleachben mindig minden ugyanarra a sémára épült. Nem beszélve a végkifejlettől, amit kapott. Ichigo minden létező erőre szert tett, majd ezt azzal magyarázta a mangaka, hogy azért, mert Ichigo a Soul King "lappangó ereje" vagy nemtom magyarra hogyan fordították. Illetve volt egy főgonosz, aki bár előre látta a jövőt és mindent tudott, hogy mi fog történni, Ichigót igazi támadások nélkül egy csomószor a padlóra kényszerítette, de aztán mégis könnyedén megölték őt...mondva, hogy Aizen Kyouka Suigetsuja bekavart nála és nem látott miatta előre a jövőbe plusz Ishida egy pillanatra megszüntette az összes képességét azzal a spéci nyílvesszővel. Bár ezt előre látnia kellett volna...

A Bleach és a logika sosem voltak barátságban :D

2016. aug. 15. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Na az oldal bekavart és valamiért rosszul nyomta ki a válaszom -.-
2016. aug. 15. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Számomra attól még élvezhető :) nem fogok ilyen hülyeségen veszekedni :)
2016. aug. 18. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!