Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogyan felejtsek el egy spoilert?

Hogyan felejtsek el egy spoilert?

Figyelt kérdés
olyat láttam amit nem kellett volna ;-;

2016. aug. 1. 02:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ismerem az érzést, nekem anno a Gyűrűk Urát spoilerezték el, amikor még csak a felénél jártam, én annyit tudtam tenni, hogy próbáltam az aktuálisan olvasott részre koncentrálni és megfeledkezni arról, ami a végkifejlet lesz. Te esetleg gondolhatsz arra, hogy csak egy kiragadott részletet láttál a filmből, ami lehet egész más megvilágításba kerül, ha az egészet végignézed.
2016. aug. 1. 03:30
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Nem fogod elfelejteni.

A "One Piece" és "szomorú" keresőszavakból arra következtetek, hogy SPOILER Ace halála? :D

Én mikor a 6. Harry Potter könyvet olvastam, amiben Dumbledore meghalt, akkor egyszercsak kaptam egy sms-t egy haveromtól, hogy "Piton megölte Dumbledoret" ... :D

2016. aug. 1. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Azért kell óvatosnak lenni a komoly spoilerekkel, mert ha valaki lelkesen vár valamit, akkor nem lehet elfelejteni. Ha évekre félreteszed a kérdéses darabot, ha a közelébe érsz az elspoilerezett pillanatnak, össze fog állni és beugrik.

Gratulálok, retard. Most mindannak sikerült ezt elspoilerezni, aki eddig nem tudta és csak idekeveredett a kérdéshez.

2016. aug. 1. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Viszont gondolj erre: Az utazás gyakran sokkal érdekesebb, mint maga a úti cél. Ha engem lespoilereznek az általában csak jobban felkelti az érdeklődésemet, mert kíváncsivá tesz, hogy miként alakultak/fajultak odáig az események.
2016. aug. 1. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Az emberiség már évezredek óta ismer egy anyagot ami segít hogy elfelejtsd azt amit el akarsz felejteni. Igen az alkohol.

Naruto Shippuuden spoiler a 390. rész óta összesen nem volt 10 történeti rész csak filler filler hátán.

2016. aug. 1. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Buddha is megmondta: A boldogsághoz nem vezet út, az út maga a boldogság.

Én is idő előtt tudtam meg, hogy Ace meg fog halni. Mmondjuk én saját magamtól jöttem rá, mivel éppen a One Piece opening összeállítást hallgattam/néztem, és a Kaze wo Shagashite op után következő One Day openingből már össze tudtam rakni a történéseket, pedig akkor még csak a Skypiea arc-nál tartottam. Kicsit szomorú voltam miatta, de ahogy Luffy is az animében, úgy mindenki más is túl tudta magát tenni ezen.

Fel a fejjel!

2016. aug. 22. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!