Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha el szeretnék kezdeni...

Szamagi kérdése:

Ha el szeretnék kezdeni mangákat olvasni/venni/kölcsönözni akkor hol keressem neten? Vagy bükön van valahol aki esetleg ott él vagy tanul ilyen manga képregény üzlet?

Figyelt kérdés
Elõször ide írtam hátha saját tapasztalatból többet tudok meg mint a googlen keresztul:)

2016. júl. 24. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát kölcsönözni nem lehet nagyon , maximum venni pl könyvesboltokban , vagy facebookos oldalakon ,

de ha olein akarsz olvasni [link] -on rengeteg manga van

2016. júl. 24. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom de inkabb megveszem:) ugy az igazi azert megiscsak^^
2016. júl. 24. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Könyvesboltokban (pl. Alexandra, Libri, Líra) lehet venni, de ezek általában már sokadik kötetek. Esetleg meg tudod őket rendelni a honlapjukról. Conon szokott elég sok magyar manga lenni, általában már első kötettől kezdve. Angolul a BookDepository-t ajánlom, itt találhatod meg a legolcsóbban a keresett könyveket/mangákat. Külön mangákra szakosodott üzletek maximum Japánban vannak.

Egyébként az online olvasással jársz a legjobban, mivel ahhoz képest, mennyi manga van Japánban, vagy akár mennyinek van angol kiadása, a magyar iszonyatosan töredékes.

2016. júl. 25. 08:53
 4/6 A kérdező kommentje:
BookDepository -en angolul vannak a mangak? Vagy az oldal maga? Hogy erted hogy toredekes magyarul? Nekem eddig csak ajanlani tudjak a magyar mangakat. Angolul csak szeptembertol kezdek el tanulni az a baj meg japanul is:/
2016. júl. 25. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Az oldal is angol, meg a könyvek/mangák is.

Töredékességre példa: van kb. 6000 manga Japánban. Ebből magyarul kiadtak kb. 300-at, és lehet, még sokat is mondtam. Illetve amiket kiadtak, azok is csoda, ha a japán kiadás felénél járnak, vagy egyáltalán még futnak (pl. Berserk is kemény 6 kötetet élt meg, miközben van 38 vagy 39.

2016. júl. 25. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: nem 300 mangát, hanem 300 kötet mangát adtak ki körülbelül.
2016. júl. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!