Mondanátok jó, romantikus mangát?
Figyelt kérdés
Testvérem megkért hogy mondjak neki, de mivel én animét se nézek ilyen témában, ezért nem ismerek egyet se. De ne legyen ecchi, hárem és hasonló fanservice-es izébizé, hanem valami érzelmesebb.2016. jan. 31. 16:11
1/2 anonim válasza:
Szia. Nem írtad, hogy yaoi/yuri témájút szeretnél, de azért írtam egy-kettő ilyet is.
A vampire knight is elég romantikusnak mondható, vámpíros témájú, szerintem megéri megpróbálni.
Én a 16life-t is ajánlanám kicsit könnyebb a fogalmazása.
Air koi- Én nem szeretem a romantikus mangákat, de nekem kifejezetten ez a kedvencem.
Hanjuku kajitsu- Ez kicsit aranyosabb kategóriás.
Love log- Ez sem rossz.
Yaoi-k közül a
Junjou romanticát ajánlom, a scurot, és a gravitation.
yuri közül pedig a
girlfriendset emelném ki.
Mivel nem adtál meg konkrétumokat ezért általánosokat küldtem nagyjából. jó olvasást:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszii! :) Yaoi-t, yuri-t pedig inkább elkerülönöm.
2016. jan. 31. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!