Mit vigyek MondoConra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez lesz az első Conom, es nem tudom hogy mit lenne érdemes vinni/mit ne vigyek stb...
Gaz ha nagy hati táskával megyek? Vigyek inni vagy ott nem draga? Vigyek szenyot? Ti mit vittetek/visztek?
2016. júl. 13. 09:30
1/5 anonim válasza:
Én Nyíregyházáról vonatozok fel Pestre, úgyhogy egy utazótáskát viszek magammal, amit a Keleti csomagmegőrzőjében hagyok. Magára a conra viszek pénzt, enni- és innivalót (mint minden ilyen rendezvényen, ezek a dolgok nem a legolcsóbbak, így inkább viszek magammal), telefont, iratokat, illetve egy plédet. Szerintem mást nem fogok vinni. Szerintem nem gáz, ha nagy táskával mész, csak bírd egész nap hurcolászni.
2/5 anonim válasza:
Inni- ennivalót érdemes magaddal vinni. Ugyan lehet kapni szusit meg rament, de nem olcsó mulatság és az is necces, hogy egyáltalán ízleni fog e és megeszed. Ha nem szeretnél csak úgy simán a fűre lekuporodni, akkor vigyél egy plédet, mert olyan nincs, hogy valaki ne ülne ki a két nap alatt a Hungexpo udvarára. Pénzt, telefont, iratokat ugyebár mindenhova visz az ember, de azt tudom tanácsolni, hogy minél kevesebb pénz legyen nálad, mert amennyi van azt tuti az utolsó fillérig elköltöd. A hátizsák egyáltalán nem gáz, sőt érdemes azzal menni, mert még az összevásárolt cuccaid is bele tudod pakolni, ráadásul azt könnyebb is egész nap hurcolászni magaddal, mint mondjuk egy oldaltásákát.
3/5 anonim válasza:
Nem gáz, hogy nagy hátitáskával mész, Conon is van csomagmegőrző 100 Ft-ért. És ételt, italt mindenképp vigyél (bár a Keletinél és az Örs vezér terén tudsz vásárolni, Keletinél van is egy Tesco), de ami fontos: esőkabát + esernyő. Az előrejelzések szerint eső várható: [link] , [link] , [link] , [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi valaszokat! A pled nem is jutott eszembe, koszonom! Viszont csak szombaton megyek :/
A fene essen abba a franya esobe!
2016. júl. 14. 12:57
5/5 anonim válasza:
Lesz 2 bőrönd szoba, oda be tudod adni a nagy táskádat míg császkálsz.
Inni és enni való, iratok, pénz, telefon. Nagyjából ennyire lesz szükséged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!