Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit vigyek MondoConra?

Mit vigyek MondoConra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez lesz az első Conom, es nem tudom hogy mit lenne érdemes vinni/mit ne vigyek stb...

Gaz ha nagy hati táskával megyek? Vigyek inni vagy ott nem draga? Vigyek szenyot? Ti mit vittetek/visztek?

2016. júl. 13. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Nyíregyházáról vonatozok fel Pestre, úgyhogy egy utazótáskát viszek magammal, amit a Keleti csomagmegőrzőjében hagyok. Magára a conra viszek pénzt, enni- és innivalót (mint minden ilyen rendezvényen, ezek a dolgok nem a legolcsóbbak, így inkább viszek magammal), telefont, iratokat, illetve egy plédet. Szerintem mást nem fogok vinni. Szerintem nem gáz, ha nagy táskával mész, csak bírd egész nap hurcolászni.
2016. júl. 13. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inni- ennivalót érdemes magaddal vinni. Ugyan lehet kapni szusit meg rament, de nem olcsó mulatság és az is necces, hogy egyáltalán ízleni fog e és megeszed. Ha nem szeretnél csak úgy simán a fűre lekuporodni, akkor vigyél egy plédet, mert olyan nincs, hogy valaki ne ülne ki a két nap alatt a Hungexpo udvarára. Pénzt, telefont, iratokat ugyebár mindenhova visz az ember, de azt tudom tanácsolni, hogy minél kevesebb pénz legyen nálad, mert amennyi van azt tuti az utolsó fillérig elköltöd. A hátizsák egyáltalán nem gáz, sőt érdemes azzal menni, mert még az összevásárolt cuccaid is bele tudod pakolni, ráadásul azt könnyebb is egész nap hurcolászni magaddal, mint mondjuk egy oldaltásákát.
2016. júl. 13. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz, hogy nagy hátitáskával mész, Conon is van csomagmegőrző 100 Ft-ért. És ételt, italt mindenképp vigyél (bár a Keletinél és az Örs vezér terén tudsz vásárolni, Keletinél van is egy Tesco), de ami fontos: esőkabát + esernyő. Az előrejelzések szerint eső várható: [link] , [link] , [link] , [link]
2016. júl. 14. 08:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen az eddigi valaszokat! A pled nem is jutott eszembe, koszonom! Viszont csak szombaton megyek :/

A fene essen abba a franya esobe!

2016. júl. 14. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Lesz 2 bőrönd szoba, oda be tudod adni a nagy táskádat míg császkálsz.

Inni és enni való, iratok, pénz, telefon. Nagyjából ennyire lesz szükséged. :)

2016. júl. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!