Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Akik utálják a Narutot, azok...

Akik utálják a Narutot, azok azért utálják mert rengeteg benne a filler vagy másért? Ha másért akkor miért?

Figyelt kérdés
^▽^

2016. júl. 11. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem nem értik a mélyebb dolgokat benne. A filler nem elég ok egy anime utálatára.
2016. júl. 11. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A Naruto meg a mélység... :D

Ami "mély" benne, az más animében sokszor pont a felszín.

Amúgy buta a kérdés. Nem szeretik, mert nem illik az ízlésükbe. Semmi olyan nincs, amit mindenki szeret-csókol-imád.

Ui.: szeretem a Narutot, szóval ha egy fannak már melegedett a kurzora a lepontozáson, inkább ne égesse magát azzal, hogy véleményt titulál hasztalannak. Olyan nincs, a vélemény az vélemény es pont.

2016. júl. 12. 00:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem ők a célközönség, ráadásul shounenek közül is vannak jobbak (pl. FMA vagy akár a Gintama). Gyerekkoromban én is szerettem, de már nem tudna érdekelni szerintem, mindenesetre sose érdekelt, hogy újra elkezdjem. Ettől függetlenül nem utálom. Ha pedig valami mélyebb tartalommal bíró animét szeretnék megnézni, akkor bármelyik lélektani seinen ott van^^ de ettől még elismerem a Narutót is, nem véletlen, hogy a mangája Japánban egyike a topseller mangáknak (viszont a mangájára gondoltam, hogy elkezdem). Illetve azért azt is érdemes megjegyezni a Narutónál, hogy az animének azért nincs akkora bevétele, így rengeteget spórolnak vele (ez a Shippuuden grafikáján látszik a leginkább + ezért is vannak a fillerek). Mert az összeladása hiába nagy (hisz több BD/DVD-t adnak ki belőle), ha egy lemez átlagos eladása nem üti meg a háromezret.
2016. júl. 12. 06:08
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Ne legyenek illúzióid, a Naruto fillerek nélkül sem jobb egy középszerű végtelenített battle-shounennél. Gyakorlatilag kivétel nélkül az összes, ami csak eszembe jut a műfajban, jobb nála.
2016. júl. 12. 08:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom, de nem is szeretem. Régen kedvelem, de mára már nem tud érdekelni. Ha shounenekről van szó ott van a Gintama, FMA, Yu Yu Hakusho DBZ, stb. Sőt mára már a Dragon Ball folytatásait sem kedvelem igazán pedig ezen nőttem fel.
2016. júl. 12. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is benne van, hogy sok benne a filler, de nem ez a fő indok, túlságosan vontatottá, unalmassá, agyon nyúzottá vált az egész, rengeteg klisé is van benne(jó oké, melyik shounenben nincs), meg ez a megváltom a világot és megváltoztatok mindenkit, hogy "jó útra térjen (pl lásd Nagatos esetet) már-már idegesítő,szerintem a Pain-es csatánál abba kellet volna hagyni, véleményem szerint az első széria(azaz a sima naruto) sokkal jobb volt, egyébként én a mangát már elolvastam végig szóval nem alaptalanul beszélek, de ez csak az én véleményem
2016. júl. 12. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Én úgy a Naruto Shippuuden 340. részéig határozottan kiálltam mellette, a manga akkortájt fejeződött be, viszont azóta a már semmi létjogosultsággal nem bíró fillerek mennyisége sosem látottá nőtt. Igazából nem csak a fillerekkel van a baj, a Pain harc óta folyamatosan nagyon hatásvadász módon próbálják éltetni a nosztalgiafaktort a régi Naruto után, ez így szintén egyre nevetségesebb.

Akik azt mondják, hogy nincs mély tartalom a Naruto-ban azokat emlékeztetném pár esetre:

-a család és a haza szembenállása Itachinál, az Uchiha klán bukása az egész cselekmény legdrámaibb része, ehez még a fillerek is inkább hozzá tudtak tenni, mintsem elvenni.

-a haza és a becsület ellentéte Danzo-nál

-a gyerekkori kiközösítettség lelki hatása Gaara számára, megj. a shippuudenben elég unalmas alak lett belőle

-a kedvenc tanítvány elárulja a mesterét: Orochimaru és a hokage

2016. júl. 13. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

És ezek mióta mélyek? :D Egyszerű drámai történetelemek (amiket egyébként én nem nagyon tudtam átélni például, Itachit már rég fejbelőttem volna, hogy ne nyavalyogjanak már annyit.) Sokuk ráadásul annyira agyon volt már hangsúlyozva (főleg ez az Itachi vs klán), hogy lassan már fájt.

A mély nem ezt jelenti. A mély az, amin el tudsz gondolkodni, akár napokig is. Lélektanilag, erkölcsileg, emberileg vagy akár más okból, de nem az, aminél van ez és ezt így meg így lehetett volna, és pont. Mert a Naruto nem adott lehetőséget a gondolkozásra - csak mentél az árral, mert úgyis lenyomta a torkodon a saját elképzelését.

2016. júl. 13. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Általános, hogy a nézők összekeverik, hogy mi az, amit egy médiatermék megjelenít és mi az, amit tárgyal.
2016. júl. 13. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!