Akik utálják a Narutot, azok azért utálják mert rengeteg benne a filler vagy másért? Ha másért akkor miért?
A Naruto meg a mélység... :D
Ami "mély" benne, az más animében sokszor pont a felszín.
Amúgy buta a kérdés. Nem szeretik, mert nem illik az ízlésükbe. Semmi olyan nincs, amit mindenki szeret-csókol-imád.
Ui.: szeretem a Narutot, szóval ha egy fannak már melegedett a kurzora a lepontozáson, inkább ne égesse magát azzal, hogy véleményt titulál hasztalannak. Olyan nincs, a vélemény az vélemény es pont.
Én úgy a Naruto Shippuuden 340. részéig határozottan kiálltam mellette, a manga akkortájt fejeződött be, viszont azóta a már semmi létjogosultsággal nem bíró fillerek mennyisége sosem látottá nőtt. Igazából nem csak a fillerekkel van a baj, a Pain harc óta folyamatosan nagyon hatásvadász módon próbálják éltetni a nosztalgiafaktort a régi Naruto után, ez így szintén egyre nevetségesebb.
Akik azt mondják, hogy nincs mély tartalom a Naruto-ban azokat emlékeztetném pár esetre:
-a család és a haza szembenállása Itachinál, az Uchiha klán bukása az egész cselekmény legdrámaibb része, ehez még a fillerek is inkább hozzá tudtak tenni, mintsem elvenni.
-a haza és a becsület ellentéte Danzo-nál
-a gyerekkori kiközösítettség lelki hatása Gaara számára, megj. a shippuudenben elég unalmas alak lett belőle
-a kedvenc tanítvány elárulja a mesterét: Orochimaru és a hokage
És ezek mióta mélyek? :D Egyszerű drámai történetelemek (amiket egyébként én nem nagyon tudtam átélni például, Itachit már rég fejbelőttem volna, hogy ne nyavalyogjanak már annyit.) Sokuk ráadásul annyira agyon volt már hangsúlyozva (főleg ez az Itachi vs klán), hogy lassan már fájt.
A mély nem ezt jelenti. A mély az, amin el tudsz gondolkodni, akár napokig is. Lélektanilag, erkölcsileg, emberileg vagy akár más okból, de nem az, aminél van ez és ezt így meg így lehetett volna, és pont. Mert a Naruto nem adott lehetőséget a gondolkozásra - csak mentél az árral, mert úgyis lenyomta a torkodon a saját elképzelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!