Tudnátok ajánlani ilyen animéket? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nyár van és nagyon ki fogytam animékből. Amik nagyon tetszettek és ehez hasonlókat szeretnék nézni: parasyte,tokyo ghoul,owari no serap,attack on titan. Az lenne a lényeg, hogy legyenek az emberek és a másik faj akik harcolnak egymásal és a főszereplőnk legyen ember a masik faj kepesegeivel vagy legyen mindkettő. Ha nem tudtok ilyeneket akkor valami badass,jó sztoris animét irhatok! Bocs ha hosszúra nyujtottam! Előre köszi!2016. jún. 23. 20:35
1/8 A kérdező kommentje:
Ki hagytam az ao no exorcist és a hataraku mauo sama animét
2016. jún. 23. 20:38
2/8 anonim válasza:
Kaze no Stigma
Macross F
Trinity Blood
Ayashi No Ceres
Blood+
Psycho-Pass
Otome Youkai Zakuro
3/8 anonim válasza:
idegen fajos:
Blue Gender
Elfen Lied
Egyéb badass:
Trigun
Sunabouzu
Ghost in the Shell Standalone complex 1-2
Ghost in the Shell Arise
Cowboy bepop
Afro Samurai
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. jún. 24. 14:30
5/8 anonim válasza:
Nanatsu no Taizai
Akame ga kill
Guilty Crown
Blood+
Psycho-Pass
8/8 anonim válasza:
D.Gray-man
K-project
Ao no Exorcist
Twin start Exorcist
Trinity Blood
Code Geass
Angel Beats
Hellsing
Elfen Lied
Shingeki no Kyojin
Ezek között van olyan ami megfelel a kèrèsednek és van olyan is ami nekem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!