Tudnátok nekem ezekhez hasonló animéket ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszett pár anime, név szerint a Full Metal alchemist brotherhood, a tokyou ghoul, a btooom, death note, és az abszolút kedvencem a Mirai Nikki. Ezekhez hasonló animéket keresnék. Köszi!2016. jún. 18. 14:28
1/4 anonim válasza:
Én is ilyen fajtákat szeretek nézni. Nekem ami még bejött az az Ao No Exorcist vagy az attack on titan :)
2/4 anonim válasza:
Nanatsu no Taizai
Magi: The Labyrinth of Magic
Magi: The Kingdom of Magic
Fate/Zero
Death Parade
Deadman Wonderland
Another
Shiki
Psycho-Pass
Overlord
3/4 Kosbor24 válasza:
Nekem még ezek tetszettek nagyon:
Parasyte
Rurouni Kenshin
Highschool of the dead
Koutetsujou no Kabaneri-most fut
Jigoku Shoujo
Zankyou no Terror
Berserk
4/4 A kérdező kommentje:
A berserket láttam. Rájöttem pontosan mit is szeretnék. Ha megnezitek a btoomban a mirai nikkiben is és a Death noteban főleg ilyen taktikázások mennek. Ilyen animét keresek. Esetleg ha egy egy szoval jellemeznetek oket az is nagy segitseg lenne ^^
2016. jún. 21. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!