Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Cosplay/Crossplay segítség...

Cosplay/Crossplay segítség mondoCON-ra?

Figyelt kérdés

Üdv a Nyári mondoCON-ra mennék egy lány brigáddal s eléggé későn szóltak nekem erről :s

A lényeg az hogy nekem a Kampfer-ből kellene a lány natsurut crossplayelni de az a bibi hogy nem tudom hol keresgéljek a hozzávalókért.

Azért lett ez a választás mert nincsen fegyvere elvégre tűzlabdákat lő ráadásul egy egyszerű sulis lány ruha szett kell.. a kék hajat meg tudom oldani elvégre hosszú hajam van de a lényeg az hogy valahonnan be kéne szereznem lány matróz-inget, fekete szoknyát, fekete térdig érő harisnyát.. a cipő meg max tornacipő lenne... de nem tudom merre keresgéljek ez után a 3 után.. így bocsi ha hozzátok fordulok de szűkös a idő már addigra s egy fiú nem igazán mehet nézelődni boltba így.

esetleg lányok tanácsai vagy tapasztalt cosplayesek?? ráadásul én csak felmegyek velük s így ott lehet egyedül lennék tehát örülnék egy társaságnak >_<

arigato előre a segítséget.

2016. jún. 20. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Matrózblúzt és szoknyát tudsz szerezni valamelyik lány ismerősödtől, akinek a sulis, kötelező egyenruhája (ünneplő ruhája) ilyen. Vagy nézegethetsz turiban.

Térdharisnyát/zoknit könnyen szerezhetsz alsóneműboltból, amúgy a kínaikat ajánlom (aluljáró, stb.).

2016. jún. 20. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát lány ismerőseim minden velem egy suliba járnak és ott nincsen kötelező dolog.. a tanárok is mintha diákok lennének... :D Tehát turizgatás lesz de kicsi a esély...(nincsen nagy ismerős köröm csak 4-5fő...)

A Kínaiba majd benézek akkor de így is szűkös marad.

Esetleg ilyen csoport nincs ahol lehet ismerkedni annyira? mert egyes egyedül igen érdekes lesz a con.. O.o

2016. jún. 20. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Sok Japán-témájú csoport van, csodalkozom hogy még egyben sem vagy benne.

Akkor nézegethetsz Vaterán, vagy Jófogáson. Más ötletem nem nagyon van :/

2016. jún. 21. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Mi városunkban van olyab bolt, hol elegánsabb ruhákat és ünneplőket lehet venni, nekem onnan van a matrózblúzom. Kizárt, hogy máshol ne legyen ilyen bolt... Bár az árakkal nem vagyok tisztában, nem tudom, megéri-e. A suliban amelyik lánynak nem kell már, az kirakta hirdetésbe... Szerintem neten is keresgélhetsz.

Térdharisnyát fehérneműboltban találsz, de néha egyszeri ruhaboltban is van :)

2016. jún. 21. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm a segítséget :) hát mit ne mondjak barcika eldugott s miskolc se olyan hú de szuper hely.. tehát itt mordorban nemigen vannak elég jó boltok elkezdtem nézegetni a neten jofogas vatera s egyéb s kb 1500 oldal átbújása után se találtam olyat ami alkalmas lenne vagy értelmes árban van :s s turikba is nézegetek le... s az ilyen animés/cosplayes vagy japán csoportokba azért nem vagyok benne mert munka miatt nem volt időm a életre így a ismerőseim 955 repült... tehát szinte egyedül vagyok.

de azért gőz erővel nézelődöm :9 még egyszer köszönöm a segítséget.

2016. jún. 22. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!