Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok könnyed romantikus...

Tudtok könnyed romantikus animéket?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok,amik nem olyan drámaiak és nincs bennük akkora mértékben rivalizálás,hanem van a 2 főszereplő,szeretik egymást,de mégis van benne valami kis bonyodalom.

pl a Kaichou wa maid-sama-ban Misaki tsundere vagy,mint a Kamisama Hajimemasshita-ban kavarodnak a dolgok(pl. az OVA-ban is kiderültek dolgok a múltukkal kapcsolatban)

#szórakozás #anime #romantika #vidám hangulató
2016. jún. 16. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lovely Complex-et láttad? Nem kizárólagosan romantikáról szól,de aranyos a Yumeiro Patissiere is.
2016. jún. 16. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:

Ore Monogatari!!

Hiyokoi

Gekkan Shoujo Nozaki-kun - ez inkább paródia, én nagyon szeretem, nagyon aranyosak

2016. jún. 16. 20:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezeket már láttam
2016. jún. 16. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Nisekoi(mangát is érdemes olvasni),Toradora,Tonari no kaibutsu-kun.

Ez nem annyira romantikus,de vicces és jó a sztorija:Sakurasou no pet na kanojo.

2016. jún. 16. 21:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezeket is ismerem.
2016. jún. 17. 00:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Akagami no shirayukihime

Sukitte ii na yo (azt hiszem így írják)

2016. jún. 17. 08:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi,de láttam már őket.
2016. jún. 17. 22:43
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Akkor a romantikus tag-re rákattintasz bármelyik animés oldalon,aztán remélhetőleg ott már tudnak olyat mutatni,amit még nem láttál.
2016. jún. 17. 23:15
 9/12 A kérdező kommentje:

A több százból kikeresni azt ami megfelelő elég merész kihívás,ezért gondoltam azt,hogy akik már láttak ilyeneket tudnának írni olyat amit még én nem.

Egyébként a fenti animék elég népszerűek így szerintem elég logikus,hogy egy olyan valaki aki ilyen animéket néz látta már őket.

2016. jún. 18. 00:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Esetleg leírod az összes romantikus animét, amit láttál.

Egyébként a kereső se nagy dolog (csak bele kell rázódni), AA-n több műfajt és témát is hozzáadhatsz vagy kivehetsz, rengeteg animéhez van ismertető, illetve vélemény (ha nem ismered: magyar nyelvű oldal, így biztos nem fogod félreérteni, és nyelvtudás se szükséges hozzá).

A másik, amit még ajánlok, különböző YouTube csatornák toplistái, amikben a romantikus animéket gyűjtik össze (pl. TopAnimeWeekly szokott ilyet csinálni). Ennek annyi a hátránya, hogy általában egy ember véleménye alapján készülnek (közönségszavazások szezonos animéknél vannak általában), de ha beírod AA-n, akkor kiadja az ismertetőjét és a véleményeket. Vagy akár itt, Gyakorin is kiírhatod, hogy "Mit gondoltok az alábbi animékről?".

Bocsi, hogy animével nem tudtam hozzájárulni, csak ilyen ötletekkel, de szerintem ezzel megkönnyítenéd saját magad és a válaszolók dolgát is^^ már az is nagy segítség lenne szerintem, ha leírnád, miket láttál eddig:)

2016. jún. 18. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!