Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fiúk! Mit gondoltok arról...

Fiúk! Mit gondoltok arról hogyha egy lány animét néz?

Figyelt kérdés

2016. jún. 15. 22:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

# 8/10

A korlátolt te vagy, ha nem érted meg a kérdés természetét.

"Mit gondoltok arról...?"

Vagyis a kérdező a saját véleményemet kérdezte, anno rossz válasz ilyenkor nincs. Elmondtam a saját véleményemet.

Amúgy ha mindenki csak dicsérné az animéket mi értelme lenne a kérdésnek szerinted? - Semmi.

Kérdező: a tag-ek közül egyedül az "anime" szerepel, így nem hiszem hogy túl jó képet kapnál a legtöbb embertől, tekitve, hogy ez a kereső nyilván azoknak van beállítva akik alapból szeretik az animéket.

2016. jún. 16. 08:43
 12/22 anonim válasza:
Imadom ha egy lany animet nez :3 Hany eves vagy? :)
2016. jún. 16. 11:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Én személy szerint semmit. Mit kéne gondoljak?
2016. jún. 16. 12:05
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
#7/#11 Az anime nem csak egy rajzfilm. Bizonyára nem nagyon vagy tájékozott ezzel kapcsolatban, hogy ilyen kijelentéseket teszel. Vannak bizonyos műfajok az animék között, amik kizárólag felnőtteknek szólnak. Én ugyanoda sorolom ezeket az úgymond "rajzfilmeket", mint bármelyik másik élő szereplős filmet sorozatot, sőt sok mindenben egy élő szereplős film nem adja vissza azt a hangulatot, mint egy anime.
2016. jún. 16. 12:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha e mellé szép és kedves is, akkor főnyeremény. :3
2016. jún. 16. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

Te nem véleményt írtál, hanem egy jó nagy hülyeséget. Ugyanis sok anime felnőtteknek szól, pl van olyan amiben nemi erőszak is van, szóval egyáltalán nem gyerekmese. Ha nem vagy tájékozott egy kicsit sem a témában, akkor inkább nem véleményezz!

2016. jún. 16. 17:31
 17/22 D-Mano ***** válasza:
100%

Egy GYK-s válaszsorozat sosem lesz reprezentatív értékű, de néhány esetre felhívhatja a figyelmet. Attól, hogy valaki tájékozatlanságból rosszul ítéli meg az animéket, animézést, attól még ő úgy fogja megítélni (pl. hogy az animézés nagyoknak nem való...), és ez lesz a véleménye. És, mivel a fiútársadalom egy része a 7; 11-es válaszolóhoz hasonló véleménnyel rendelkezik, hasznos a hozzászólása (a valóság egy további szeletét ismerhettük meg általa).

Én mit gondolok? Van egy közös témánk. Ennyi. Attól függetlenül lehet ugyanúgy ellenszenves, mint rokonszenves.

2016. jún. 16. 21:59
 18/22 A kérdező kommentje:

Mindenki válaszát tiszteletben tartom és köszönöm szépen hogy írtatok :D

Nem vagyunk egyformák ezért szerintem nem érdemes veszekedni. Kicsit unalmas lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne az érdeklődése és a személyisége.

Teljesen megértem ha valaki szeretni/nem szereti az animéket, csak kíváncsi voltam más emberek véleményére is.

2016. jún. 16. 22:35
 19/22 anonim ***** válasza:
9%

# 16/18

Ez a véleményem és kész. Bár tudtam hogy úgy is bele fogtok kötni. Típikus átlag anime weebook vagytok megy ami 9gag-en meg mindenhol máshol, képtelenek vagytok tiszteletben tartani mások véleményét.

Ez olyan mintha én azért másznék valaki pofájába, mert nem szereti a focit és nem bírnám felfogni, hogy van olyan hogy valaki NEM SZERETI és kész.

Felnőtt témára meg nem tudok mit mondani, ha ilyen gyerekes 12 éves mentalitással álltok hozzá egy másik ember véleményéhez, mert ugye "csak nekem lehet igazam" és "ha valami a másiknak nem tetszik, akkor biztos benne van a hiba".

2016. jún. 17. 02:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez eléggé félrement. Életemben összvissz 3 anime-t láttam (+ gyermekkoromban néztem a DBZ-t), és bár mind tetszett, nem vagyok sem rajongó sem geek.

Egyszerűen nem szeretem, ha valaki hülyeséget írkál. Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem szereti az Anime-t, ha csak ennyit írtál volna, akkor én biztos, hogy nem kötök beléd. De te azt írtad, hogy 20 éves kor felett fura, ha valaki anime-t néz, holott pont leginkább a huszonévesek a célközönség, és mint már írtam, legtöbbjük korántsem gyermekmese.

2016. jún. 17. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!