Melyik a jobb: Kabaneri of the Iron Fortress vagy Attack on Titan/ Shingeki no Kyojin?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb és miért?2016. jún. 6. 18:19
11/11 anonim válasza:
Komolyan elkönnyezek azon hogy az emberek nem az Aot-ot istenesítik és a Kabaneris meg lehordják. Kezdhetjük a grafikánál ... mind kettőnek nagyszerű és részletesen kidolgozott műveket kaptunk grafikába. A történet alapján " Fel sem merült az ötlet honnan jönnek a kabane-k " annyira érdekes hogy ezt az Aot-ba se siették el. Míg az Aot-ot tudták folytatni mert az előbb jött ki és előbb szerezte meg a rajongó táborát ezért tudták a bevétel miatt ( Utóbbi saját gondolat ) a történet háát semmibe nem tudtak olyat mutatni ami az átlag animékből ki emelhetné őket ... sok olyan animét lehet találni ahol apokalipszis van meg amibe van akció meg egyéb ... szerintem fölösleges a " Fallosz " méregetés az alapján hogy melyik jobb, ízlés kérdése. Én mind kettőt megnéztem és semmi kimagaslót nem mutattak a grafikán kívül. De mind kettőbe volt szerethető és az utálható karakter ... ennyi elég volt hogy megnézzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!