Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Shingeki no Kyojinból (Attack...

Kosbor24 kérdése:

Shingeki no Kyojinból (Attack on Titan) miért utálják Armint olyan sokan?

Figyelt kérdés

2016. máj. 10. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert irritáló. És vicces de tudod miért nem utálják Eren-t? Mert klisés. Nem vallja be senki de annak tartja mert elfogadott mainsteam hősként.
2016. máj. 10. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Irritáló? Ezt kifejtenéd kicsit?
2016. máj. 11. 06:53
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Én nekem az az egyik fő bajom az Attack on Titan-al, hogy mind a három főszereplőt utálom. Az okos karaktereket általában kedvelem, de Armin olyan nyeszlett és sztereotíp, hogy az már fáj. Amúgy a szinkronhangja g*ci jó csaj.

Eren: szuicid idegbeteg, az anime elején amikor megette a Mikulás, ott meg kellett volna halnia, csak neki volt akkora szerencséje, hogy az apjától titán erőt kapott.

Mikasa: amennyire zavat Armin gyengesége annyira zavar az ő szuperereje is? Mitől ilyen erős, főzéstől? Levi is valószínűleg hasonlóan erős testileg pedig még alacsonyabb és vékonyabb mint Mikasa, nála ez mégis nagyon jól működik, őt sose látjuk ahogy elvisz 3 faládát, viszont 10 másodperc alatt kiveri a sz@rt bárkiből és mindezt elképesztő stílusban.

2016. máj. 11. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem utáltam, de ha belegondolok, hogy más miért utálhatja, nekem az jut eszembe, hogy túl nagy sztereotipia a kis okos, félénk szőke gyerekre. Viszont én minden szereplővel kapcsolatban ezt érzem, hogy túl erősek, túl sokak. Pl. Sashából nem látunk soha semmit, csak, hogy eszik meg vicces. Mikasa egy kőszikla, Levi egy f* szfej nagyon irónikus mérettel, Eren egy idegbeteg...

Számomra a fanfictionök tették őket emberibbé, adtak nekik egy kis háttért, érzelmeket.

2016. máj. 11. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jómagam nem utáltam, de nincs is mit szeretni benne. Csodával határos, hogy még életben van és ennyi.

Azt nagyon szerettem az animében, hogy megismertet pár karakterrel és már kezdjük őket megkedvelni aztán... meghalnak mind. Ha a főszereplő Armin-al együtt megdöglik az elején az lett volna a legmerészebb animés fordulat, Trónok harcát idézett volna, kár hogy nem így lett.

2016. máj. 11. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. máj. 12. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Sose utáltam, meg a mangába nem olyan gázak, ott még Mikasa se annyira. Pedig őt aztán tényleg rühelltem egy időben, de egy ideje egészen megvagyok velük barátkozva. Arminnal konkrétan nincs bajom de SPOILER! SPOILER!

.

.

.

Erwint imádtam és neki kellett volna élnie helyette. Illetve kicsit sértődött vagyok mert Bert is az egyik kedvencem volt,mondnjuk ez csak buta szívfájdalmaim miatt vannak:D

Amúgy alapjáraton nem utálom, csak vannak sokkal érdekesebb karakterek.

VISZONT Erent gyűlölőm. Na ő az a karakter akitől a falra mászok. Pedig annyira még nem is klisés, mármint de,az elején és úgy a közepe fele rohadtul, de így a vége felé egész érdekes. Mármint voltak egész jó pillanatai. De személyiségre gyűlölöm, utálom és végtelenül irritál. Egyszerűen nem tudom elviselni, fogalmam sincs miért szeretik ennyien. Az egész SNK tele van jól megírt karakterekkel, de ő pont nem az. Vagy hát végül is de, mert szerintem Isayamanak ez volt a célja hogy ne feltétlen értsünk egyet a "hőssel".

Asszem' neki Renier a kedvenc karaktere, és nekem is, zsenin van össze rakva. Sokkal jobb mint a három főszereplő együttvéve még akkor is ha amúgy a másik kettővel nincs nagyon bajom. De ez egyéni vélemény, kérlek ne öljetek meg:"D

2019. aug. 9. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!