Teljesen leszinkronizált sorozatok?
Figyelt kérdés
Tehát most értem arra a pontra, hogy várnom kell a Trónok Harcának új részét, tehát belekezdenék egy új sorozatba (Walking Dead kilőve) és azt kérdezném van-e ami teljes szinkronnal van, és szerintetek jó is? Lehet anime is, sőt az jobb is lenne :D2016. jún. 1. 23:08
2/6 anonim válasza:
Haven,smallvile,kékpróba, dilis detektívek,szellemek el sutogó,90210,A szívek doktora,
Az élet csajos oldala (ahogy megjelentek az évadok szinte röktön fordítják ugy hogy tudom ajálani) mindegyikhez van magyar szinkron és befejezet sorozatok, én mindegyiket nagyon szeretem
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. jún. 2. 06:47
5/6 anonim válasza:
Magyar szinkronos anime sorozatok:
Trinity Blood
Trigun
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
6/6 anonim válasza:
Nekem a top 3: Hex, Sherlock, Charmed
Ghost Wisperer, Lost, Fargo (1-2), Grimm, X-files, Once upon a time, Tru Calling, True Blood, Vampire Diaries, Buffy, Szépség és a szörnyeteg, Bones.
Anime: Full Methal Panic (ez nekem kegyetlen fhos), Vampire Knight, Bishoujo Senshi Sailor Moon, Tokyo Mew-Mew, Kaleido Star, Dragon Ball, Love.com, Fairy Tail, Naruto, Inuyasha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!