Végignéztem a teljes Bleach-et fillerekkel es mindennel egyutt, es az osszes filmet is, de a kepen lathato ellensegre nem emlekszem, hanyadik reszben szerepel?
2016. máj. 28. 17:38
1/6 anonim válasza:
Ez a Bleach: The Sealed Sword Frenzy-ben (film) a főellenség.
Nem tudom mennyire vagy Bleach fan, de szerintem elég gagyi volt, úgyhogy nem igazán ajánlanám.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak idegesitett a teny hogy van valami amit nemlattam a Bleach-bol, ezekszerint 5 film van a bleach-hez?:O
2016. máj. 28. 23:06
3/6 anonim válasza:
Igazából nem nevezhető filmnek, a Sealed Sword Frenzy inkább csak egy special (33 perc).
Ezen kívül még egy ilyen special van, aminek Memories in the Rain a címe. Ez viszont semmi újat nem mutat be, csak egy összefoglaló a 7-9 részekből. (Ichigo múltja és a hollow, ami megölte az anyját)
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az infokat!:D igy mar teljesen kivegeztem a Bleach-et. Jolenne mar ha jonne folytatasa:/
2016. máj. 29. 12:49
6/6 A kérdező kommentje:
Nemvolt.olyan rossz, en szerettem :D
2016. szept. 21. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!