Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dragon Ball részek lent...

Dragon Ball részek lent részletesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne , hogy valaki letudná nekem írni a dragon ball sorozatott , hogy milyen sorendbe van mert ugye van a z, a gt..... meg ha lehet akkor mellé azt is , hogy mennyi részböl áll?

Elöre is köszönöm.....

2016. máj. 25. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Dragon Ball

Dragon Ball z

Dragon Ball GT

Azt nem tudom, hogy hány rész. Bocsi.

2016. máj. 25. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi , de ugy tudom van valami super is meg elötte is valami
2016. máj. 25. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Van még a Dragon Ball Kai, ami a Z lerövidített, felújított változata. A Super a Z folytatása (de a Z utolsó néhány része előtt játszódik), és felülírja a GT-t.
2016. máj. 25. 16:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor most milyen sorendbe kénne néznem ?
2016. máj. 25. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

sima dragon ball, 151 rész asszem

dragon ball z 291 rész

dragon ball gt kb 60 rész, megnézni is fölös, a super miatt ez meg nem történtté nyilvánítható

dragon ball kai asszem még nem fejezték be, a z felújított változata, a fillereket kivágták, így rövidebb, és csak a lényegi történések vannak benne

dragon ball super eddig 44 rész belőle, ez most csinálják folyamatosan

szóval szerintem nézd végig a sima dragon ballt, aztán a z-t, aztán kezdd el a supert

2016. máj. 25. 17:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2016. máj. 25. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Annyival kiegészíteném a dogot , hogy szerintem ha nem szeretsz elhúzott részeket meg a 20 részes "5 perceket" akkor a kai-t nézd meg a sima Z helyett mert sokkal rövidebb és szerintem jobb is (egyébként be van fejezve már a Kai is) A gt 64 részes nem a legjobb főleg az első 30 rész iszonyat unalmas utána meg egymás hegyén hátán jönnek a boss-ok kb... egyszer érdemes átfutni rajta szerintem. A super meg a Z után játszódik (nem a vége előtt pár résszel mint ahogy itt írta valaki)
2016. máj. 26. 09:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Rendben!!!

Hát igen régen néztem a Z-t de kb 80-nál abba hagytam a Gtböl is láttam egy jópár részt de nekem nem jött at , hogy Goku megint kicsi , de most nagyon kedvet kaptam hozzá....

2016. máj. 26. 19:27
 9/9 LuffyAce válasza:
Am a Gt azt Dragon ball fanok csináltak,nem az eredeti írok,ezért nem is onnan megy a story
2016. jún. 8. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!