Ugye hogy az anime és a dragon ball super felnőtteknek készült és felnőttes?
Az anime a japán rajzfilmek neve. Rengeteg olyan van amit akár gyerekek is nyugodtan nézhetnek, és rengeteg olyan ami felnőtteknek szól (szerintem ebből több van). Nem lehet ezt csak így általánosítani.
A DBS-t spec nem feltétlen ajánlanám gyerekeknek, akadnak benne elég könyörtelen részek.
Nem, és nem.
Messze a legtöbb anime a fiatal, tini korosztály felé készül, és általában nem hogy felnőttesek, hanem kifejezetten gyerekesek.
Mert hát erre van a kereslet. Én ezt nem utálatból mondom, én nagyon is szeretem az animéket, de lássuk be, a "felnőttestől" ezek olyan távol vannak, mint innen Peru.
De még az idősebb korosztálynak készültek is inkább a "young adult" kategória, úgy 15-től a húszasok elejéig. Olyan anime, hogy kifejezetten felnőtteknek készül, hát az kb. tű a szénakazalban.
Alapjáratom 12-18 éves fiuknak szólnak a shounenek.
De persze a célközönség a felnőttek is, nem a 12 éves gyerek lesz aki megvesz minden figurát/dvd-t hanem a felnőtt dolgozó férfi/nő
Pl az UQ Holder is a 12-18 éves kategóriába tartozik,a magazin alapján, pedig ennél aligha van véresebb dolog.
Na meg a régi Negimás karakterek feltűnése, és utalgatások amit aligha ismernek a mai 12 évesek.
Gyakran kezdik 12 éves karakterekkel akik lassan felnőtté válnak, talán ezért jelenek meg ilyen magazinban.
Mellesleg a Tokyo Ghoul mangája a 17-25 éves korosztályt célozza meg, mégis sok gyerek olvassa.
Mindenesetre ha tetszik nézed a db mert király anime :P
Mi értelme van ezt megkérdezni, XD na meg elég sok felnőtt rajong érte és nők is. Japánban is.
A kodomó anime szól 6-11 éves gyerekeknek
Vannak egyes részei, ami gyerekesnek tűnhet.
De többségében elég durva erőszakos idősebb korosztálynak ajánlanám 16-18 tól felfelé.
Nézd meg a vágatlan Dragon Ball Zedet Baggio munkáját.
Mennyi véres jelenetet kivágtak. 6 éves gyerekeknek nem ajánlanám. Pl: Dragon Ball Z 79.rész...
Blu ray kiadás kíváncsi vagyok mennyire lesz véresebb, a tv és Supernél. Sok helyen hiányoltam belőle a vért.
Na és, ha épp rajzolt, attól még szólhat felnőtteknek is.
Utolsó, szerintem azért 20 felet is lehet azon izgulni mivel én is már 20 felett vagyok, és szeretem nézni a jó harcokat. Parasyte-nek is sok 15 alatti rajongója van.
De én olyant is láttam egy animés csoportban hogy valaki azért dobta a Shingeki no Kyojin mangát mert belementek a politikai vitába, és a karakterekről derültek ki információk. ahelyett hogy titánokkal harcolnának.
Szerintem az +pont ha mással is foglalkoznak nem csak a harccal, de tény hogy az animések nagyrészt csak a harc és a perverzség miatt animézik.
Persze ha csak harc lenne egy animében én nem nézném akármilyen is legyen az.
Kérdező:
Dragon Ball Super anime is, ugyanannak a korosztálynak szól (elsősorban), akiknek a Dragon Ball Z is.
Csak annyi a különbség, hogy akik anno a Dragon Ball Z-t tiniként látták, most felnőttek (szerintem emiatt gondolhattál erre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!