Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok ajánlani animéket?

Tudnátok ajánlani animéket?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen animéket nézzek, tudtok ajánlani? Amiket eddig láttam, és tetszettek: Kimikiss Pure Rouge, Mirai Nikki, Sword Art Online, Death Note

Előre is köszönöm:)

2016. máj. 3. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor tetszhet még neked:

Btooom!

Another

Fate/Zero

Psycho-Pass

No Game No Life

Higashi no Eden

Steins;Gate

Shiki

2016. máj. 4. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Én esetleg az Assassination Classroom-ot tudnám ajánlani aminek a második évada jelenleg még fut de Június 26-28 körül fogják befejezni ami annyit jelent hogy a második évadnak jelenleg 16 része van de csak 10 rész van magyar felirattal.(az első évad végig le van fordítva) Hogyha esetleg tudsz angolul is akkor ajánlom a kissanime.to weboldalt ahol japán címmel megtalálod az animéket. Például az Assassination Classroomot Ansatsu Kyoushitsu ként kell keresni.

Na meg amit én még ajánlok az a Shakugan no Shana ami 3 évaddal rendelkezik és az van is magyar felirattal végig. :)

2016. máj. 4. 18:37
 3/5 Kosbor24 ***** válasza:

Shingeki no Kyojin

Death Parade

Parasyte

Rurouni Kenshin

Devil my cry

Hagane no Renkinjutsushi

Slayers

Hellsing

Full metal panic

Berserk

Zankyou no Terror

Yu Yu Hakusho

Inuyasha

neon genesis evangelion

Koutetsujou no Kabaneri (ebből eddig csak 3 rész jelent meg)

Gakuen Mokushiroku

és egy bónusz:

[link]

2016. máj. 4. 21:31
 4/5 anonim válasza:

one punch man

mirrai nikki

Én ezeket ajánlom

2016. máj. 5. 14:10
 5/5 anonim válasza:
Code geas és re : zero kara hajimeru issekai ( valami ilyesmi a címe rossz a név memóriák )
2016. máj. 17. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!