Tudnátok a lent leírt kritériumoknak megfelelő animéket ajánlani?
Figyelt kérdés
Szóval keresnék olyan animéket amik fantasy de romantikus is egyben fekete vagy barna hajú esetleg kék hajú srác a főszereplő és van benne valamilyen csaj akivel együtt van de nem szerelmesek csak úgy húza-vona van köztük.
Amik már megnézésre kerültek:
Fairy Tail, Noragami, Owari no Seraph, SAO
Köszi a segítséget előre is :D
2016. ápr. 4. 17:35
1/3 anonim válasza:
Strike the Blood :) itt sok a csaj és a húza-vona, de a főszereplő szerintem imádnivalóan-helyes :D
2/3 pukkancs k válasza:
Hát amit én írok ide az nem igazán olyan amit mondassz tehát nem igazán fantazi de huzavona romantika csaj pasi barétság és minden féle van benne. A címe NANA szerintem nagyon vagi és érdemes megnézni.Bár az elején egy kicsit nehezen indul de ha át jutsz az első pár részen akkor már le se tudod tenni
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért lényeges a főszereplő hajszíne, de a The irregular at magic high school szerintem megfelel az elvárásaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!