Mondanátok nekem az alábbi kritériumoknak megfelelő énekeseket, zenekarokat?
Nyelveket tanulok, ezért a következőre lenne szükségem:
olyan énekeseket, együtteseket keresek, amelyek dalaiban jól kivehető az ének. A műfaj nem számít!
Ilyen nyelven keresem az előadókat:
latin
angol
orosz
német
Köszönöm előre is!
Csak angolul tudok mondani.
Alanis Morrissette zeneiben eleg jol kiveheto, h mit enekel, legjobban szerintem az ²Ironic²-ot.
Es Bruno Mars-ot tudom ajanlani. :)
Német esetében a Silbermondot tudom ajánlani, az énekesnek nagyon szép hangja van, a szöveg teljesen kivehető, a számaik pedig nagyon jók :)
Bármennyire is rossz nekem ezt mondani, de talán a magyar mulatós zenének megfelelő külföldi zenével járnál a legjobban. Ezeknek a szövege sem különösebben bonyolult, és mindig az ének van előtérben.
Latin nyelv ma már nem létezik. Talán spanyolra gondoltál...?
Nekem semmi bajom a folklórral, egyszerűen nem tudok konkrét előadót és dalcímeket, emiatt is írtam ki a kérdést. Ha esetleg tudsz, akkor küldhetsz nekem, szívesen meghallgatom!
A latin nyelvvel kapcsolatban pedig szerintem tévedsz (ott van pl. az orvosi latin és még akár nyelvvizsgát is tehetsz belőle!). Itt egy bizonyíték rá:
Akkor íme pár példa, ahol érdemes keresgélni:
"Latin nyelvű" zenét nem hinném, hogy találsz. Esetleg vallási énekekben. Abban igazad van, hogy valóban tanítják és használják az orvos, a teológus és a jogász szakmákban, de ettől függetlenül ez ma már egy holt nyelv. Csak az újlatin, vagyis a leszármazott nyelveket beszélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!