Melyik ez az anime?
Figyelt kérdés
A főszereplőre nem is emlékszem csak egy mellékszereplőre
Na szóval az a mellékszereplő egy srác volt és az egyik szeme piros a másik meg kék volt ja és a piros szemén volt valami jel de nem biztos
Meg még annyi hogy valami tűzzel vagy lángal kapcsolatos dolgok voltak benne
Tudom hogy kevésre emlékszem de remélem valaki felismeri
2016. ápr. 12. 15:17
1/12 NagyPamela válasza:
Horror volt?Most így hirtelen a Death Note jutott eszembe.Talán még a Fairy Tail, de ott főszereplő, és nem piros a szeme.Talááán még a Diabolik Lovers :/ Remélem valamit segítettem :)Nem tudnál többet mondani?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnos egyik sem
Rájöttem hogy nem is láttam végig de annyi jutott most még eszembe hogy a főszereplő is egy fiú akinek barna haja és szeme volt
Ja és annak a mellékszereplőnek sötétkék volt a haja
2016. ápr. 12. 16:22
3/12 A kérdező kommentje:
Ja és asszem sok részből állt
2016. ápr. 12. 16:23
4/12 A kérdező kommentje:
Áhh eszembe jutott még valami: a főszereplővel volt mindig egy ilyen kis baba szerű ember akin kalap volt
2016. ápr. 12. 16:26
6/12 A kérdező kommentje:
Nem...sajnos nem 😔
2016. ápr. 12. 16:30
10/12 A kérdező kommentje:
Nem eggyik sem 😔
Gondolkoztam egy kicsit és eszembe jutott még valami a maffiáról szól az egész történet és vannak benne valami varázserejü gyűrük
2016. ápr. 12. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!